Neler Yeni

Zma kullanmam şart mı

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Mustafa Enes Bulut
Karbonhidrat tozu ve Creatin e başlayacağım hoca yanında zma da al dedi karaciğere baskı yapıyormuş kullanacaklarım zma şart mı kendisi hardline 60 servis zma ya 270tl dedi yoksa bana satmak için mi yapıyor

TİTAN.

80+ Platinum
Karbonhidrat tozu ve Creatin e başlayacağım hoca yanında zma da al dedi karaciğere baskı yapıyormuş kullanacaklarım zma şart mı kendisi hardline 60 servis zma ya 270tl dedi yoksa bana satmak için mi yapıyor
Kanka konudan bağımsız sadece öneride bulunmak istiyorum lütfen kreatin kullanıp kendi vücudunu bitirme
Ömrün biter

Son düzenleme:

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Kanka konudan bağımsız sadece öneride bulunmak istiyorum lütfen kreatin kullanıp kendi vücudunu bitirme
:d?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde steroid veya ağır supplement kullananlara karaciğer destekleyici şeyler önerilir fakat kreatin gibi fazla ağır olmayan bir şey için önerildiğini hiç duymadım. Zaten kreatini 6 hafta da 1 hafta mola vererek kullandığınız için gerek kalmaz. Sakın gidip de aralıksız aylarca kullanmayın en ideali max 6 hafta kullanım + 1 hafta moladır.

TİTAN.

80+ Platinum
:d?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde steroid veya ağır supplement kullananlara karaciğer destekleyici şeyler önerilir fakat kreatin gibi fazla ağır olmayan bir şey için önerildiğini hiç duymadım. Zaten kreatini 6 hafta da 1 hafta mola vererek kullandığınız için gerek kalmaz. Sakın gidip de aralıksız aylarca kullanmayın en ideali max 6 hafta kullanım + 1 hafta moladır.
Aga kötü niyetle söylemedim :D

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
kreatin böbreklere baskı yapar o da susuz kalırsan. 3 yıldır türlü türlü supplementler kullandım zmaya gerek duymadım hiç.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Mustafa Enes Bulut
Ömrün biter
kreatını sadece tek seferlık kullancam pumplı gozukmek için malum okul baslıcak :)

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Vücuda genel anlamda zararı olduğunu biliyorum
Böbreklerden başlayarak
Ama tamda hakim değilim
Hakim olmadığınız konular da yorum yapmazsanız sevinirim normal kullanımda hiçbir zararı yok

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Osman
Hakim olmadığınız konular da yorum yapmazsanız sevinirim normal kullanımda hiçbir zararı yok
Arkadaş hakim değilim diye not düşmüş.Sizin yazdığınız yazıdan daha faydalı bir yazı yazmış.Bir bilen varsa gelip o arkadaşı da hayır yanlış biliyorsun bu böyledir bu şekildedir bilgini güncelle diyebilir.

Top Bottom