Kanka konudan bağımsız sadece öneride bulunmak istiyorum lütfen kreatin kullanıp kendi vücudunu bitirmeKarbonhidrat tozu ve Creatin e başlayacağım hoca yanında zma da al dedi karaciğere baskı yapıyormuş kullanacaklarım zma şart mı kendisi hardline 60 servis zma ya 270tl dedi yoksa bana satmak için mi yapıyor
:d?Kanka konudan bağımsız sadece öneride bulunmak istiyorum lütfen kreatin kullanıp kendi vücudunu bitirme
Normalde steroid veya ağır supplement kullananlara karaciğer destekleyici şeyler önerilir fakat kreatin gibi fazla ağır olmayan bir şey için önerildiğini hiç duymadım. Zaten kreatini 6 hafta da 1 hafta mola vererek kullandığınız için gerek kalmaz. Sakın gidip de aralıksız aylarca kullanmayın en ideali max 6 hafta kullanım + 1 hafta moladır.Karbonhidrat tozu ve Creatin e başlayacağım hoca yanında zma da al dedi karaciğere baskı yapıyormuş kullanacaklarım zma şart mı kendisi hardline 60 servis zma ya 270tl dedi yoksa bana satmak için mi yapıyor
Aga kötü niyetle söylemedim:d?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normalde steroid veya ağır supplement kullananlara karaciğer destekleyici şeyler önerilir fakat kreatin gibi fazla ağır olmayan bir şey için önerildiğini hiç duymadım. Zaten kreatini 6 hafta da 1 hafta mola vererek kullandığınız için gerek kalmaz. Sakın gidip de aralıksız aylarca kullanmayın en ideali max 6 hafta kullanım + 1 hafta moladır.
kreatin böbreklere baskı yapar o da susuz kalırsan. 3 yıldır türlü türlü supplementler kullandım zmaya gerek duymadım hiç.Karbonhidrat tozu ve Creatin e başlayacağım hoca yanında zma da al dedi karaciğere baskı yapıyormuş kullanacaklarım zma şart mı kendisi hardline 60 servis zma ya 270tl dedi yoksa bana satmak için mi yapıyor
Kreatinin nesi varmış hocamAga kötü niyetle söylemedim![]()
Vücuda genel anlamda zararı olduğunu biliyorumKreatinin nesi varmış hocam
Bilmediğin konular hakkında konuşma benceVücuda genel anlamda zararı olduğunu biliyorum
Böbreklerden başlayarak
Ama tamda hakim değilim
kreatını sadece tek seferlık kullancam pumplı gozukmek için malum okul baslıcakKanka konudan bağımsız sadece öneride bulunmak istiyorum lütfen kreatin kullanıp kendi vücudunu bitirme
Ömrün biter
Hakim olmadığınız konular da yorum yapmazsanız sevinirim normal kullanımda hiçbir zararı yokVücuda genel anlamda zararı olduğunu biliyorum
Böbreklerden başlayarak
Ama tamda hakim değilim
Arkadaş hakim değilim diye not düşmüş.Sizin yazdığınız yazıdan daha faydalı bir yazı yazmış.Bir bilen varsa gelip o arkadaşı da hayır yanlış biliyorsun bu böyledir bu şekildedir bilgini güncelle diyebilir.Hakim olmadığınız konular da yorum yapmazsanız sevinirim normal kullanımda hiçbir zararı yok