Zma kullanmam şart mı

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,217
Karbonhidrat tozu ve Creatin e başlayacağım hoca yanında zma da al dedi karaciğere baskı yapıyormuş kullanacaklarım zma şart mı kendisi hardline 60 servis zma ya 270tl dedi yoksa bana satmak için mi yapıyor

Karbonhidrat tozu ve Creatin e başlayacağım hoca yanında zma da al dedi karaciğere baskı yapıyormuş kullanacaklarım zma şart mı kendisi hardline 60 servis zma ya 270tl dedi yoksa bana satmak için mi yapıyor
Kanka konudan bağımsız sadece öneride bulunmak istiyorum lütfen kreatin kullanıp kendi vücudunu bitirme
Ömrün biter

Son düzenleme:
Kanka konudan bağımsız sadece öneride bulunmak istiyorum lütfen kreatin kullanıp kendi vücudunu bitirme
:d?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde steroid veya ağır supplement kullananlara karaciğer destekleyici şeyler önerilir fakat kreatin gibi fazla ağır olmayan bir şey için önerildiğini hiç duymadım. Zaten kreatini 6 hafta da 1 hafta mola vererek kullandığınız için gerek kalmaz. Sakın gidip de aralıksız aylarca kullanmayın en ideali max 6 hafta kullanım + 1 hafta moladır.

:d?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde steroid veya ağır supplement kullananlara karaciğer destekleyici şeyler önerilir fakat kreatin gibi fazla ağır olmayan bir şey için önerildiğini hiç duymadım. Zaten kreatini 6 hafta da 1 hafta mola vererek kullandığınız için gerek kalmaz. Sakın gidip de aralıksız aylarca kullanmayın en ideali max 6 hafta kullanım + 1 hafta moladır.
Aga kötü niyetle söylemedim :D

kreatin böbreklere baskı yapar o da susuz kalırsan. 3 yıldır türlü türlü supplementler kullandım zmaya gerek duymadım hiç.

Ömrün biter
kreatını sadece tek seferlık kullancam pumplı gozukmek için malum okul baslıcak :)

Vücuda genel anlamda zararı olduğunu biliyorum
Böbreklerden başlayarak
Ama tamda hakim değilim
Hakim olmadığınız konular da yorum yapmazsanız sevinirim normal kullanımda hiçbir zararı yok

Hakim olmadığınız konular da yorum yapmazsanız sevinirim normal kullanımda hiçbir zararı yok
Arkadaş hakim değilim diye not düşmüş.Sizin yazdığınız yazıdan daha faydalı bir yazı yazmış.Bir bilen varsa gelip o arkadaşı da hayır yanlış biliyorsun bu böyledir bu şekildedir bilgini güncelle diyebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,732
Üyeler
184,674
Son üye
ukah900
Geri