Arama sonuçları: *

1. V

Üniversite Öğrencisi İçin Para Kazanma Yolları

Hocam önsatış şansa bağlı, bir ara baya katıldım da çıkmadı. Testnet için de yine yatırım lazım. Bu Binance mega drop olayı hoşuma gitti, ne sıklıkla oluyor?
  2. V

Aynen o da patladı ya
  3. V

Hocam var işte, söylemezler evet
  4. V

Hocam hisse işi sıkıntı, düşer çıkar belli olmaz. Benim bahsettiğim daha çok para emcükleyip çıkmalık olaylar, şimdi hisse bir düşer uzun vadeci yapar bizi.
  5. V

Merhaba arkadaşlar. Üniversite öğrencisi olarak çok vakit harcamadan internetten para kazanma yolları var mı? Mesela halka arz, kripto ön satışları, airdrop gibi şeyler? Miktarı çok önemli değil, aylık 100 lira bile getiren bir kaynak olsa olur, işe girip çalışmak gibi vakit gerektirmesin yeter...
  6. V

Güneş Gözlüğüne Kutu Bulamıyorum

Hocam Atasun'a gittim ordaki küçük geldi, başka yerlere mi gideyim? İnternetten bulamaz mıyım?
  7. V

Saçıma Limon Sürmemelimiyim?

Yok hocam ama alıcam sanırım güzel bir öneri oldu
  8. V

Mükemmel ya çok hoşuma gitti, çok teşekkür ederim. En iyi cevap seçiyorum.
  9. V

Hocam kek mi yapıcam kafamda asdkdaksdld
  10. V

Tamamdır hocam bu detaylı cevap için teşekkürler. Kötü gözüküyor mu peki? Hiç kullanmadım pudra. 1698580935 Aynen hocam işte asidik olması sıkıntı zaten 1698580984 Aynen hocam yıkanmak da olmaz erkek adama ters :ROFLMAO:
  11. V

Hocam onun da kokusu olur be 1698562309 Hocam o zaman pudra vs limon desek, zararsız olması açısından kim kazanır acaba? 1698562383 Hocam güzelmiş de saça deodorant sıkıldığını ilk defa duydum. Bir de bu sprey şeklinde olanlar zararlı değil mi?
  12. V

Adam gibi bir soru sorduk, sıkıntıların mı var kardeşim? Kullandığın kimyasallar çok mu sağlıklı? 1698517829 Sağlığa herhangi bir zararı var mı acaba hocam? 1698517891 Hocam ürün önerisi için teşekkürler, benim için sağlıklı olması daha önemli. Uzun süre kullanıcaz sonuçta. 1698517909 Hocam...
  13. V

Yok hocam saçlarım ince 1697962285 Hocam limondan daha mı az zarar veriyor?
  14. V

aga b 🚬 ne yapabilirim peki saçı sabit tutmak için?
  15. V

Merhaba arkadaşlar. Saçıma şekil vermek için eskiden limon sürüyordum. Bir süredir saçım uzun olduğundan gerek kalmıyordu ancak şimdi yine kısa kestirdim ve şekil vermem gerekiyor. Üst taraflara limon sürüp verdiğim şekli korumasını sağlıyorum. Kimyasal ürünlere bulaşmadım, bu yöntem daha...
  16. V

Xiaomi'de Çıkan Garip Reklamlar

Tercih meselesi
  17. V

Hocam fiyat performans çünkü, bir de yurtdışı ise ultra fiyat performans. Mi video var ama bu bildirim müzik uygulamasından geliyor 1 haftadır arkadaşımın redmi note 8 deki reklamları engellemeye uğraşıyoruz telefonda yüklü program kalmadı ,bütün izinleri kaldırdık , google da yazan herşeyi...
  18. V

Hocam ben zaten onu telefonu ilk aldığımda yaptım, çoğunu kapapttım da tek tük kaldı böyle bunu kapatamıyorum, bildirim şeklinde geliyor çünkü Yok hocam premium İşte genelini kapattım uygulama içinde olanları ama böyle bildirim şeklinde gelenleri çözemedim
  19. V

Kanka aslında bildirimlerini kapatıcam da müzik uygulaması olduğu için yapmıyorum, ekranı açmadan şarkıyı fln değiştirirken iyi oluyor
  20. V

Merhaba arkadaşlar telefonumda MIUI 12 yüklü. Reklamları elimden geldiğince kapattım ama yine geliyor. Aşağıdakine benzer reklamları nasıl kapatabilirim?
Top Bottom