Kanka aslında bildirimlerini kapatıcam da müzik uygulaması olduğu için yapmıyorum, ekranı açmadan şarkıyı fln değiştirirken iyi oluyorBen direk üstüne basılı tutarak kısıtlıyorum kapatıyorum reklam gelenleri. Saçmalığa bak xiaomi telefon kullanıyoruz adamlar miui arayüzüne reklam almış ayarların içinde reklam çıkıyo müzikte reklam çıkıyo saçma sapan iş
Yt müzik kullan premium varsaKanka aslında bildirimlerini kapatıcam da müzik uygulaması olduğu için yapmıyorum, ekranı açmadan şarkıyı fln değiştirirken iyi oluyor
Hocam ben zaten onu telefonu ilk aldığımda yaptım, çoğunu kapapttım da tek tük kaldı böyle bunu kapatamıyorum, bildirim şeklinde geliyor çünküXiaomi reklam kapatma diye google'lamak konu açmaktan daha kolay
Yok hocam premiumYt müzik kullan premium varsa
İşte genelini kapattım uygulama içinde olanları ama böyle bildirim şeklinde gelenleri çözemedimAyarlardan kapatılıyor diye iddia ediyorlardı, bir kontrol et istersen.
Olaya bak, bir de hala Xiaomi tavsiye edenler var. Arayüzde dahi reklam çıkan telefonu nasıl önerebilir insanlar aklım almıyor.Hocam ben zaten onu telefonu ilk aldığımda yaptım, çoğunu kapapttım da tek tük kaldı böyle bunu kapatamıyorum, bildirim şeklinde geliyor çünkü
Yok hocam premium
İşte genelini kapattım uygulama içinde olanları ama böyle bildirim şeklinde gelenleri çözemedim
Max. Cin telefon üreticileri (Annemde Xiomi Redmi 6 kullanıyor)Ben direk üstüne basılı tutarak kısıtlıyorum kapatıyorum reklam gelenleri. Saçmalığa bak xiaomi telefon kullanıyoruz adamlar miui arayüzüne reklam almış ayarların içinde reklam çıkıyo müzikte reklam çıkıyo saçma sapan iş
Mi video kullanıyorsan onun ayarlarına bakHocam ben zaten onu telefonu ilk aldığımda yaptım, çoğunu kapapttım da tek tük kaldı böyle bunu kapatamıyorum, bildirim şeklinde geliyor çünkü
Yok hocam premium
İşte genelini kapattım uygulama içinde olanları ama böyle bildirim şeklinde gelenleri çözemedim
Hocam fiyat performans çünkü, bir de yurtdışı ise ultra fiyat performans.Olaya bak, bir de hala Xiaomi tavsiye edenler var. Arayüzde dahi reklam çıkan telefonu nasıl önerebilir insanlar aklım almıyor.
Mi video var ama bu bildirim müzik uygulamasından geliyorMi video kullanıyorsan onun ayarlarına bak
Hocam var çaresi, Google'da aratın reklamları kapatma yöntemleri çıkıyor. Ben de ilk aldığımda çok çıkıyordu ama sonra hepsini kapattım teker teker şimdi çıkmıyor. Bir bu kaldı işte müzik uygulamasında, bunu da kapatıcam da nasıl olduğunu bulmam lazım.Arıcak birini reklam bitmesini bekliyor , aramayı açıcak yine reklam.
Yokmu bunun çaresi ?