Neler Yeni

Xiaomi'de Çıkan Garip Reklamlar

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
Merhaba arkadaşlar telefonumda MIUI 12 yüklü. Reklamları elimden geldiğince kapattım ama yine geliyor. Aşağıdakine benzer reklamları nasıl kapatabilirim?

Music.jpg

Ysuflix

80+ Gold
Ben direk üstüne basılı tutarak kısıtlıyorum kapatıyorum reklam gelenleri. Saçmalığa bak xiaomi telefon kullanıyoruz adamlar miui arayüzüne reklam almış ayarların içinde reklam çıkıyo müzikte reklam çıkıyo saçma sapan iş

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben direk üstüne basılı tutarak kısıtlıyorum kapatıyorum reklam gelenleri. Saçmalığa bak xiaomi telefon kullanıyoruz adamlar miui arayüzüne reklam almış ayarların içinde reklam çıkıyo müzikte reklam çıkıyo saçma sapan iş
Kanka aslında bildirimlerini kapatıcam da müzik uygulaması olduğu için yapmıyorum, ekranı açmadan şarkıyı fln değiştirirken iyi oluyor

Ysuflix

80+ Gold
Kanka aslında bildirimlerini kapatıcam da müzik uygulaması olduğu için yapmıyorum, ekranı açmadan şarkıyı fln değiştirirken iyi oluyor
Yt müzik kullan premium varsa

Mert

80+ Silver
Ayarlardan kapatılıyor diye iddia ediyorlardı, bir kontrol et istersen.

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi reklam kapatma diye google'lamak konu açmaktan daha kolay
Hocam ben zaten onu telefonu ilk aldığımda yaptım, çoğunu kapapttım da tek tük kaldı böyle bunu kapatamıyorum, bildirim şeklinde geliyor çünkü

Yt müzik kullan premium varsa
Yok hocam premium

Ayarlardan kapatılıyor diye iddia ediyorlardı, bir kontrol et istersen.
İşte genelini kapattım uygulama içinde olanları ama böyle bildirim şeklinde gelenleri çözemedim

Mert

80+ Silver
Hocam ben zaten onu telefonu ilk aldığımda yaptım, çoğunu kapapttım da tek tük kaldı böyle bunu kapatamıyorum, bildirim şeklinde geliyor çünkü

Yok hocam premium

İşte genelini kapattım uygulama içinde olanları ama böyle bildirim şeklinde gelenleri çözemedim
Olaya bak, bir de hala Xiaomi tavsiye edenler var. Arayüzde dahi reklam çıkan telefonu nasıl önerebilir insanlar aklım almıyor.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Max. Cin telefon üreticileri :ROFLMAO: (Annemde Xiomi Redmi 6 kullanıyor)

Hani özgün olmaya çalısyorlarda (Yazılım olarak) bu özgünlük çabası çok yapmacık malesef.

Samsung abilerinden iyi bir ders almaları lazım.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Yok hocam premium

Mi video kullanıyorsan onun ayarlarına bak

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Burak
Telefonu kullanmayı bilmeyenler xiaomi kullanmayın diyor..

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Sinan
1 haftadır arkadaşımın redmi note 8 deki reklamları engellemeye uğraşıyoruz telefonda yüklü program kalmadı ,bütün izinleri kaldırdık , google da yazan herşeyi yaptık ama nafile. Telefonda sürekli reklam çıkıyor pop-up olarak.
Arıcak birini reklam bitmesini bekliyor , aramayı açıcak yine reklam.
Yokmu bunun çaresi ?

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
Olaya bak, bir de hala Xiaomi tavsiye edenler var. Arayüzde dahi reklam çıkan telefonu nasıl önerebilir insanlar aklım almıyor.
Hocam fiyat performans çünkü, bir de yurtdışı ise ultra fiyat performans.

Mi video kullanıyorsan onun ayarlarına bak
Mi video var ama bu bildirim müzik uygulamasından geliyor

1 haftadır arkadaşımın redmi note 8 deki reklamları engellemeye uğraşıyoruz telefonda yüklü program kalmadı ,bütün izinleri kaldırdık , google da yazan herşeyi yaptık ama nafile. Telefonda sürekli reklam çıkıyor pop-up olarak.
Arıcak birini reklam bitmesini bekliyor , aramayı açıcak yine reklam.
Yokmu bunun çaresi ?
Hocam var çaresi, Google'da aratın reklamları kapatma yöntemleri çıkıyor. Ben de ilk aldığımda çok çıkıyordu ama sonra hepsini kapattım teker teker şimdi çıkmıyor. Bir bu kaldı işte müzik uygulamasında, bunu da kapatıcam da nasıl olduğunu bulmam lazım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,301
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga
Top Bottom