Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

600.000 TL Bandına ilk otomobil önerebilir misiniz ?

Ben C4 tercih ederdim ilk arabam olarak da onu planlıyorum zaten bende
  2. RevDeisDou

Şahsen C4 bakardım düzgünü bulunursa çok güzel araba bence. Yakıtı falan da çok iyi. Exclusive bulursan C4' e yapış derim
  3. RevDeisDou

Full paket Citroen C4 alınır o paraya 1.6 (115-120hp) bence en iyi seçenek. 525-625 arasına bir sürü seçenek var.
  4. RevDeisDou

TOGG'lar teslim ediliyor

Adil bir ortam yok. Bence ben haklıyım. Herkesin kendi fikri. Fiyattan bağımsız çok beğendim zaten arabayı.
  5. RevDeisDou

TOGG'lar teslim ediliyor

%10 ötv diliminde bile 1.2m fiyat aşırı pahalı. Rakibi Model Y %50 OTV (%60' a yükseltildi sanırım) diliminde olmasına rağmen 350.000 TL civarı fark var. İkisinin de vergisiz ham fiyatı tıpatıp aynıydı hatta. Yani araç pahalı. Sadece devlet baba az yiyor. Devlete 0.5 tane daha almıyoruz.
  6. RevDeisDou

TOGG'lar teslim ediliyor

Pahalı ama güzel araba
  7. RevDeisDou

2023 Honda City vs 2023 Fiat Egea

Cross olanda hangilerini alabilirsin. 1.4 de iyi diyolar. Egea>City bence
  8. RevDeisDou

2023 Honda City vs 2023 Fiat Egea

1.4/1.6 ise cross al geç
  9. RevDeisDou

🧐 Sizce TOGG alınabilecek bir arabamı?

Rakip içten yanmalı vergisi %80 araçların vergisi de %10 olduktan sonra karar vereceğim. Şuan aklımdaki 3 arabadan birisi. Alırsam 400 HP olanını alırım cıkınca
  10. RevDeisDou

TOGG FİYATI BELLİ OLDU!!!

Tıpatıp aynı kararı verdik bizde. Umarım hata olmaz
  11. RevDeisDou

Konuyu değiştirmedim partizanlık falan da yapmadım sadece seçimi bekleyeceğim dedim. Amacım kavga etmek değil. Tam şuan alınacaksa alınabilecek en iyi araçlardan birisi zaten ayrıca ben de esnek değilim.
  12. RevDeisDou

Vergiyi diğer araçlarda da düşürürlerse avantajı kalmıyor. ŞUAN için avantajlı olsa da yarın bir gün ÖTV kalkar veya azalırsa pek avantajı olmayacak. Tam şuan alacaklar için iyi. Ama ben seçimden önce almayacağım. Seçimden sonra araba bakacağım
  13. RevDeisDou

1.5 veya 2.0 motorsan değmez. 1.4 veya düşük paket isen belki v2 olanı için değebilir
  14. RevDeisDou

O konuda bilgim yok o yüzden karşılaştırmam gereken aracı bilmiyorum. C5 Aircross' u o yüzden seçtim. Ayrıca aynı klasman C klas araçlarda da vergi %10 olacağından vergisi yüksek araçlar ile kıyaslamak daha doğru. Sonuçta C5 Aircross' u olan biri muhtemelen TOGG' dan daha rahat ve daha uzun yol...
  15. RevDeisDou

%10 ötv li bir araba için pahalı. Ham fiyatta C5 Aircross' un full modeli bile bundan 200k falan daha ucuz. Aslında arabalar o kadar pahalı değil de... C5 Aircross' a da aynı ÖTV matrahını koy C5 Aircross anahtar teslim fiyatı 770k falan oluyor zaten
  16. RevDeisDou

Ehliyet Almak Ne Kadar tutuyor ?

Kursa para vermek yerine kursu alıyorum işte :ROFLMAO:
  17. RevDeisDou

Kursu ayarlarız o zaman o sıkıntı değil tanıdık olduktan sonra ülkede torpil cok kolay
  18. RevDeisDou

Olsa satsak, tüm sistemi satsam kursu ödemio ki
  19. RevDeisDou

Boyle ise kafamı sokayım ya yine para yetmiyo :ROFLMAO:
Top Bottom