Hocam onun icin cok guzel ucuz elektrikli araclar var zatenŞehir içi getirsin yeter hastane için falan ya. Uzun yolda araç kullanamıyorum
Onların tipleri güzel değil.Hocam onun icin cok guzel ucuz elektrikli araclar var zaten
4 lastik alirsin da jantini alamazsinÜniversiteyi kazandığımda 60bine scirocco almamıştım bu çıkınca alırım diye şimdi 4 lastik bi kapısını alırım heralde
Valar dohaerisZiraat Bankasında sıradayım krediyi çekiiyorumm
Aynen ama 1-2 kişilik oluyorlar benim bildiğim hocam, aile arabası gibi 5 kişilik min kaç oluyor?Hocam onun icin cok guzel ucuz elektrikli araclar var zaten
Kaç model?Pasat Satılıp alınır mı??
Hayir ilk seri ne oldugu belli deil belki 3 bin km sonra batarya olcek bisi olcak yeni cikan bir markanin ilk uretimleri asla alinmaz ekran kartinda bile ilk cikanlar sorunluydu kablo yanioduPasat Satılıp alınır mı??
1.5 veya 2.0 motorsan değmez. 1.4 veya düşük paket isen belki v2 olanı için değebilirPasat Satılıp alınır mı??
Fikrim yok o konuda ama mini cooper se alinir daha ucuzaAynen ama 1-2 kişilik oluyorlar benim bildiğim hocam, aile arabası gibi 5 kişilik min kaç oluyor?
pili 95 üstüyse alınırAl sata gider mi