Neler Yeni

600.000 TL Bandına ilk otomobil önerebilir misiniz ?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

egebaranakk0

80+ Silver
Öncelikle herkese iyi günler...
İlk arabam olacak 600.000 TL'ye kadar.
(Abartı olmadan yukarı oynar)
"Cvt şanzıman olmayan" otomatik manuel fark etmez (Mümkünse Manuel )bir otomobil arıyorum. Çok yakmayan mümkünse benzinli (cazip gelirse dizel de olur.)
Bir otomobil önerirseniz sevinirim...
Araçtan beklentim 2. elde kolay satılabilecek son sahibi olmayacağım, motor mekanik anlamda sorunları pek olmayan gaza basınca üzmeyecek 4 ya da 5 kişlik ticari kasa olmayan bir araç.
Önerilerinizi, bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Hasar konusunda ağır hasar kayıtsız, airbag açmamış, ön üç parçada birlikte (kaput ve çamurluklar) hasar olmayan olması önemli.
Kanka bence bu tenekelerden alicağina çek bı 2008 2009 c180 hem gözün kalite görsün hemde kullandığın arabadan zevk alirsin mesele bu yani anlarsın ya gidip teneke Megane egea gibi arabalara 600 lira verme 6 ay önce rent a Car a 375 k ya almıştık bu arabaların Max ederi 450 k çok kötü arabalar tek olumlu yanı sanayiye gitme gibi bi durum az anca egr arsası verirse gidiyorsun bide ön düzeni berbat

akiff28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Akif Kayan
2 parça boyalı 230 km de yine de araştırmak lazım km sorun değilse satıcıyla bi görüşülebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haricinde 600 civarına hep hasar kayıtlılar var, airbag açmamış ve şaseleri düzgünse alınabilir ama iyi araştırmak lazım
600 civarına hasar kayıtsız ağır hasarı olmayan hatta değişensiz bikaç boyalılar var hocam 150 bine kadar kilometrede manuel

Kanka bence bu tenekelerden alicağina çek bı 2008 2009 c180 hem gözün kalite görsün hemde kullandığın arabadan zevk alirsin mesele bu yani anlarsın ya gidip teneke Megane egea gibi arabalara 600 lira verme 6 ay önce rent a Car a 375 k ya almıştık bu arabaların Max ederi 450 k çok kötü arabalar tek olumlu yanı sanayiye gitme gibi bi durum az anca egr arsası verirse gidiyorsun bide ön düzeni berbat
Aslında benim gönlümdeki araba W211 kasa 2003 model Mercedes-Benz E320 Avantgarde 3.2L atmosferik V6 ama Mercedes de olsa 2003 tamam çok sağlam araba tank gibi ama parçası pahalı alınca bidaha satamayacağım belki elimde kalıcak. C180 lere göz gezdiririm arkadan itişde ayrı bi zevkli olur yani bi Mercedesin kalitesinide kim verebilir ama parçalar çok pahalı olucak yani ilk arabamda. Yinede araştıracağım öneri için çok teşekkürler

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
225k ya bende araba bakıyorum ama sadece bakıyorum.

Receb İvedik

80+ Bronze
hocam j kasa astralara bakabilirsiniz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Full paket Citroen C4 alınır o paraya 1.6 (115-120hp) bence en iyi seçenek. 525-625 arasına bir sürü seçenek var.

akiff28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Akif Kayan
Full paket Citroen C4 alınır o paraya 1.6 (115-120hp) bence en iyi seçenek. 525-625 arasına bir sürü seçenek var.
O fiyatlardakiler ya taksi cıkması ya kilometre sıfırlanmiş ya şase işlemlj ya da tavan hariç boyasız veya değişmiş oluyor düzgünleri 570 den filan başlıyor ama şu an kafamda 3 model oluştu 2015 civarı C4 1.6 benzin
2017 Megane joy 4 1.6 benzin
2016-2017 Astra 1.6 benzin (paketleri bilmiyom)

hocam j kasa astralara bakabilirsiniz
Bakıyorum hocam paket işini pek bilmiyorum ama 1.6 benzinleri düşük km de buldum 2017 filan.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
O fiyatlardakiler ya taksi cıkması ya kilometre sıfırlanmiş ya şase işlemlj ya da tavan hariç boyasız veya değişmiş oluyor düzgünleri 570 den filan başlıyor ama şu an kafamda 3 model oluştu 2015 civarı C4 1.6 benzin
2017 Megane joy 4 1.6 benzin
2016-2017 Astra 1.6 benzin (paketleri bilmiyom)
Şahsen C4 bakardım düzgünü bulunursa çok güzel araba bence. Yakıtı falan da çok iyi. Exclusive bulursan C4' e yapış derim

akiff28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Akif Kayan
Öyle mi diyosunuz hocam. aslında yakıt konusunda hepsi eşit gibi ama Megane 4 mü Astra j mi diye araştırdığımda Astranın çok önde anlatıldığını gördüm Astra ile Citroen ise hiç kıyaslanmamiş bu yüzden sizin gibilerin yorumuna ihtiyaç duyuyorum. Acaba motor mekanik şanzıman vesaire olarak 3 ünden hangisi daha sorunsuzdur ?

Şahsen C4 bakardım düzgünü bulunursa çok güzel araba bence. Yakıtı falan da çok iyi. Exclusive bulursan C4' e yapış derim
Öyle mi diyosunuz hocam. aslında yakıt konusunda hepsi eşit gibi ama Megane 4 mü Astra j mi diye araştırdığımda Astranın çok önde anlatıldığını gördüm Astra ile Citroen ise hiç kıyaslanmamiş bu yüzden sizin gibilerin yorumuna ihtiyaç duyuyorum. Acaba motor mekanik şanzıman vesaire olarak 3 ünden hangisi daha sorunsuzdur ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Ben C4 tercih ederdim ilk arabam olarak da onu planlıyorum zaten bende

egebaranakk0

80+ Silver
600 civarına hasar kayıtsız ağır hasarı olmayan hatta değişensiz bikaç boyalılar var hocam 150 bine kadar kilometrede manuel

Aslında benim gönlümdeki araba W211 kasa 2003 model Mercedes-Benz E320 Avantgarde 3.2L atmosferik V6 ama Mercedes de olsa 2003 tamam çok sağlam araba tank gibi ama parçası pahalı alınca bidaha satamayacağım belki elimde kalıcak. C180 lere göz gezdiririm arkadan itişde ayrı bi zevkli olur yani bi Mercedesin kalitesinide kim verebilir ama parçalar çok pahalı olucak yani ilk arabamda. Yinede araştıracağım öneri için çok teşekkürler
Kesinlikle Mercedes almanı öneririm benim peder galerici bizde de var c180 o da 2007 model , pazar günleri alıyorum arabayı kepezde piyasa yapıyorum ESP yi kapadiğim gibi yanlamadiğim sokak, viraj,cadde kalmıyor gerçekten babamın elinden çok araba geçti çoğunda kullanma imkanım oldu bu arabadan aldığım zevki bir tek 318ci 2001 e46 dan almıştım asc ye bastıktan sonra arabanın düz gittiğini hatırlamıyorum şu alman arabalari o kadar zevkli ki anlatamam c180 de bu piyasada ki alınabilecek en mantıklı seçenek olarak gözüküyor daha ehliyetim yok (17 Yo ) uzun yola bile çok gitmişliğim var aynı zamanda da rent a Car işi de yapıyoruz egealarin bakımı için Korkuteli ne gidip geliyorum teneke 160 dan sonra tirtir titriyo araba, sakın egeadir megan dir clio dur bulaşma meganda da tek istisna Megan 2 ve 3 Ler onlarda düşük segmentte güzel araçlar dediğim gibi Mercedes BMW den devam etmeni öneririm parça olayından da korkma maksimum tamponu falan vurursun kaputtur bagajdir kapıdır bunlar iyi bi işçilikle düzeltilir değişime falan gerek kalmaz kafan rahat olsun.

garıyı balkan arabayı alman

Top Bottom