akiff28
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 19
- İsim
- Akif Kayan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis donanımlı konforlu bir araç alayım istiyorsan şu 3 önerimi bi incelemeni öneririm. Ben 5 ay önce bu 3 araç arasından birisini aldım tabi ozaman 300 bandında idi.
Manuel hatchback olsun fakat sürerken keyif alayım, boşta olmasın hoş hoş süzülsün diyorsan
Alfa romeo Gulietta alabilirsin.
Ne sedan ne hatchback ama hoş ve dolu bir araç olsun, aynı zamandada az yakıt ile beni tatmin etsin diyorsan
DS 5 crosback
Gücüm olsun fakat konforunda ön planda olsun dersende
Citroen c5 sedan 2.0 Hdi
Kendi aracım c5 aşırı konforlu ful paket bir araç donanım olarak rakiplerine göre fiyat farkı muazzam düşük.
Koltukları aşırı rahat ve fonksiyonlu.
Orjinal Air ilse sanki bir pamuk gibi hissettiriyor özellikle uzun yolda adeta süzülüyorsun.
Yakıt olarak şehir içi 7.5 şehirlerarası 5lt/100km
Not: Daha yeni nesil bir araç olsun istiyorsan Citroen C4 cactüs önerimdir araç çok tatlı ve yakıt konusunda çok cimridir c4 cactus bütçemi aşar hatchback sevmiyorum
Sıfır caddy ler 1M 2016 manueller sanırım aradığım fiyata gelir ama ben binek istiyorum. Yinede Caddyi belki düşünürüm çok sağolunYani km si yüksek araç almaktansa sıfır full paket caddy almak cok daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
C4 cactus düşünülebilir fakat SUV lere soğuğum yinede bakıcam C5 e bakarım DS5 i de düşünürüm aradığım fiyata gelirse Gulietta da hoşuma gitmiyor çok sağolun önerinin içinReis donanımlı konforlu bir araç alayım istiyorsan şu 3 önerimi bi incelemeni öneririm. Ben 5 ay önce bu 3 araç arasından birisini aldım tabi ozaman 300 bandında idi.
Manuel hatchback olsun fakat sürerken keyif alayım, boşta olmasın hoş hoş süzülsün diyorsan
Ne sedan ne hatchback ama hoş ve dolu bir araç olsun, aynı zamandada az yakıt ile beni tatmin etsin diyorsan
DS 5 crosback
Citroen c5 sedan 2.0 Hdi
Kendi aracım c5 aşırı konforlu ful paket bir araç donanım olarak rakiplerine göre fiyat farkı muazzam düşük.
Orjinal Air ilse sanki bir pamuk gibi hissettiriyor özellikle uzun yolda adeta süzülüyorsun.
Not: Daha yeni nesil bir araç olsun istiyorsan Citroen C4 cactüs önerimdir araç çok tatlı ve yakıt konusunda çok cimridir.
Not:C4 cactus düşünülmez 82HP 1.2L çok şirin yakışıklı ve Astranın yanında modern duruyor ama bu fiyatta dediğinuz gibi C5 sedan DS5 ve 1.6cdti Astra daha makul gibiSıfır caddy ler 1M 2016 manueller sanırım aradığım fiyata gelir ama ben binek istiyorum. Yinede Caddyi belki düşünürüm çok sağolun
C4 cactus düşünülebilir fakat SUV lere soğuğum yinede bakıcam C5 e bakarım DS5 i de düşünürüm aradığım fiyata gelirse Gulietta da hoşuma gitmiyor çok sağolun önerinin için
Hocam DS5 ve C5 e baktım DS5 beni cezbetti ama 240.000 altı yok aradığım fiyatlara C5 de aynı PSA grup sorunlarıyla ünlü zaten bu arada C5 in 1.6 e HDI olanına baktım 2.0 la arasına 100 km de 2.5 litre fark var neredeyse sanırım ilanlara daha düşük km c5 veya ds5 gelmedikçe tercihim Astra veya daha iyi bir modelReis donanımlı konforlu bir araç alayım istiyorsan şu 3 önerimi bi incelemeni öneririm. Ben 5 ay önce bu 3 araç arasından birisini aldım tabi ozaman 300 bandında idi.
DS 5 crosback
Citroen c5 sedan 2.0 Hdi
Not: Daha yeni nesil bir araç olsun istiyorsan Citroen C4 cactüs önerimdir araç çok tatlı ve yakıt konusunda çok cimridir.
Son düzenleme: