Neler Yeni

600.000 TL Bandına ilk otomobil önerebilir misiniz ?

akiff28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Akif Kayan
Kesinlikle Mercedes almanı öneririm benim peder galerici bizde de var c180 o da 2007 model , pazar günleri alıyorum arabayı kepezde piyasa yapıyorum ESP yi kapadiğim gibi yanlamadiğim sokak, viraj,cadde kalmıyor gerçekten babamın elinden çok araba geçti çoğunda kullanma imkanım oldu bu arabadan aldığım zevki bir tek 318ci 2001 e46 dan almıştım asc ye bastıktan sonra arabanın düz gittiğini hatırlamıyorum şu alman arabalari o kadar zevkli ki anlatamam c180 de bu piyasada ki alınabilecek en mantıklı seçenek olarak gözüküyor daha ehliyetim yok (17 Yo ) uzun yola bile çok gitmişliğim var aynı zamanda da rent a Car işi de yapıyoruz egealarin bakımı için Korkuteli ne gidip geliyorum teneke 160 dan sonra tirtir titriyo araba, sakın egeadir megan dir clio dur bulaşma meganda da tek istisna Megan 2 ve 3 Ler onlarda düşük segmentte güzel araçlar dediğim gibi Mercedes BMW den devam etmeni öneririm parça olayından da korkma maksimum tamponu falan vurursun kaputtur bagajdir kapıdır bunlar iyi bi işçilikle düzeltilir değişime falan gerek kalmaz kafan rahat olsun.

garıyı balkan arabayı alman
2015 civarı Opel Astra 1.6CDTI
Vee 2008 C180
Bir insanın 2 seçeneği arasında bu kadar fark olamazdı iyice bi araştırayım hocam.

egebaranakk0

80+ Silver
2015 civarı Opel Astra 1.6CDTI
Vee 2008 C180
Bir insanın 2 seçeneği arasında bu kadar fark olamazdı iyice bi araştırayım hocam.
Astralarda çok güzel arabalar konforuna laf yok gerçekten mühendislik harikası, iki araba arasında baya fark olduğu aşikar tercih sana kalmış ama dediğim gibi mercedes bu işin Vakko su

akiff28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Akif Kayan
Astralarda çok güzel arabalar konforuna laf yok gerçekten mühendislik harikası, iki araba arasında baya fark olduğu aşikar tercih sana kalmış ama dediğim gibi mercedes bu işin Vakko su
Zorlasam seçeneklere Volvo S60 girermi diye bi düşündüm şuan

egebaranakk0

80+ Silver

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,623
İsim
uwu
Bi şey söylim mi sil astrayi c180 S60 ikisinden birini al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim peder esnaf verem mi sahibinden link

yeni kanunla sıfır fiorino full paket 280k caddy alt paket 527k dan başlıyor 2023 sana tavsiyem bir süre daha beklemen

Ysuflix

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan

akiff28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Akif Kayan
tanıdık galerici yada esnaf var mı
Var

Görüntü özellik sağlamlık kalite güvenli hepsi mevcut.
Kuzenimde var sorarım memnun mu diye ama tek far ve ön tampon 25bindi ve zor bulmuş ta nezaman parça bulma sorunum olur mu ?

adam 600 demiş 392lik atmışsın 600e ne arabalar alınır
Arkadas sadece model önerisi icin atmis zaten bu araba agır hasar kayıtlı saglamları istedigim fiyay

yeni kanunla sıfır fiorino full paket 280k caddy alt paket 527k dan başlıyor 2023 sana tavsiyem bir süre daha beklemen
Bu ticari araclar icin ticari derken taksi vesaire bakmiştım buna

Teşekkürler bakarım

Hocam şimdi baktım s60 lara 1.6 larında aradıgım fiyattaki ağır hasar kayıtsızlar 260.000 KM den başlıyo

Son düzenleme:

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,623
İsim
uwu
Yani km si yüksek araç almaktansa sıfır full paket caddy almak cok daha mantıklı

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Öncelikle herkese iyi günler...
İlk arabam olacak 600.000 TL'ye kadar.
(Abartı olmadan yukarı oynar)
"Cvt şanzıman olmayan" otomatik manuel fark etmez (Mümkünse Manuel )bir otomobil arıyorum. Çok yakmayan mümkünse benzinli (cazip gelirse dizel de olur.)
Bir otomobil önerirseniz sevinirim...
Araçtan beklentim 2. elde kolay satılabilecek son sahibi olmayacağım, motor mekanik anlamda sorunları pek olmayan gaza basınca üzmeyecek 4 ya da 5 kişlik ticari kasa olmayan bir araç.
Önerilerinizi, bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Hasar konusunda ağır hasar kayıtsız, airbag açmamış, ön üç parçada birlikte (kaput ve çamurluklar) hasar olmayan olması önemli.

Reis donanımlı konforlu bir araç alayım istiyorsan şu 3 önerimi bi incelemeni öneririm. Ben 5 ay önce bu 3 araç arasından birisini aldım tabi ozaman 300 bandında idi.

Manuel hatchback olsun fakat sürerken keyif alayım, boşta olmasın hoş hoş süzülsün diyorsan
Alfa romeo Gulietta alabilirsin.

Ne sedan ne hatchback ama hoş ve dolu bir araç olsun, aynı zamandada az yakıt ile beni tatmin etsin diyorsan
DS 5 crosback

Gücüm olsun fakat konforunda ön planda olsun dersende
Citroen c5 sedan 2.0 Hdi

Kendi aracım c5 aşırı konforlu ful paket bir araç donanım olarak rakiplerine göre fiyat farkı muazzam düşük.
Koltukları aşırı rahat ve fonksiyonlu.
Orjinal Air ilse sanki bir pamuk gibi hissettiriyor özellikle uzun yolda adeta süzülüyorsun.

Yakıt olarak şehir içi 7.5 şehirlerarası 5lt/100km

Not: Daha yeni nesil bir araç olsun istiyorsan Citroen C4 cactüs önerimdir araç çok tatlı ve yakıt konusunda çok cimridir.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,623
İsim
uwu
@Kormts niye şaşırdın pederi esnaf mis 600kusure otomatik ful paket caddy veriyor

Top Bottom