akiff28
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 19
- İsim
- Akif Kayan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
2015 civarı Opel Astra 1.6CDTIKesinlikle Mercedes almanı öneririm benim peder galerici bizde de var c180 o da 2007 model , pazar günleri alıyorum arabayı kepezde piyasa yapıyorum ESP yi kapadiğim gibi yanlamadiğim sokak, viraj,cadde kalmıyor gerçekten babamın elinden çok araba geçti çoğunda kullanma imkanım oldu bu arabadan aldığım zevki bir tek 318ci 2001 e46 dan almıştım asc ye bastıktan sonra arabanın düz gittiğini hatırlamıyorum şu alman arabalari o kadar zevkli ki anlatamam c180 de bu piyasada ki alınabilecek en mantıklı seçenek olarak gözüküyor daha ehliyetim yok (17 Yo ) uzun yola bile çok gitmişliğim var aynı zamanda da rent a Car işi de yapıyoruz egealarin bakımı için Korkuteli ne gidip geliyorum teneke 160 dan sonra tirtir titriyo araba, sakın egeadir megan dir clio dur bulaşma meganda da tek istisna Megan 2 ve 3 Ler onlarda düşük segmentte güzel araçlar dediğim gibi Mercedes BMW den devam etmeni öneririm parça olayından da korkma maksimum tamponu falan vurursun kaputtur bagajdir kapıdır bunlar iyi bi işçilikle düzeltilir değişime falan gerek kalmaz kafan rahat olsun.
garıyı balkan arabayı alman
Vee 2008 C180
Bir insanın 2 seçeneği arasında bu kadar fark olamazdı iyice bi araştırayım hocam.