Neler Yeni

TOGG'lar teslim ediliyor

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Siro batarya fabrikası daha geçende açıldı. Ve yakın bir zamanada bataryaları ülkemizde üretileceğinden bahsediliyor. Yerlilik oranını büyük oranda artıracaktır.

İletişim ve teknik servisi de yeni kurulmasına rağmen tüm büyükşehirler adına var. Geleceğinde de fazlası olacaktır. Suv bir araçla bu kadar prim yaptı asıl sedan modeli merak ediyorum
Gemlik rengini çok beğendim
Sekizsilindirin videosunda kapı çitalarında , çizgilerde ve sol ön koltuğun sağ desteğinde hata var diyordu. Düzeltileceğini düşünüyorum

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Geçen haftadan beri teslim ediliyor zaten yeni değil.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Herkes istediğini diyebilir bence çok güzel araba ve kaliteli.

Ufukizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Özgür Ufuk
Çok fazla tasarım ve üretim hatası varmış ama zamanla düzelir diye düşünüyorum. Kullanmak nasip olmadı ama tasarım olarak gayet güzel bence.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Umarım seçimden sonra sahip çıkılır.
Cumhurbaşkanı değişirse ve bu arabaya, savunma sanayiye, petrol çalışmalarına vb. şeylere sahip çıkılmassa ülke çok karışır, en solcu adam bile biraz olsun pişman olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pahalı ama güzel araba
Vergileride biz ödüyoruz yani önemli olan togga denk arabalar ile arasındaki fiyat farkı, vergi hesaplaması yapmanız saçma bence

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Vergileride biz ödüyoruz yani önemli olan togga denk arabalar ile arasındaki fiyat farkı, vergi hesaplaması yapmanız saçma bence
Adil bir ortam yok. Bence ben haklıyım. Herkesin kendi fikri. Fiyattan bağımsız çok beğendim zaten arabayı.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berkecan Ergin
Çok fazla tasarım ve üretim hatası varmış ama zamanla düzelir diye düşünüyorum. Kullanmak nasip olmadı ama tasarım olarak gayet güzel bence.
Basit hatalar, arteonda da var benzer hatalar. Üretim oldukça düzelecektir. Yeterki sahip çıkılsın.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
7 tane sipariş etmiştim nerde kaldı (!)

Cihangir

80+ Gold
Bende 400 beygir oalnı satışa çıkınca inşallah sipariş edeceğim

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Cumhurbaşkanı değişirse ve bu arabaya, savunma sanayiye, petrol çalışmalarına vb. şeylere sahip çıkılmassa ülke çok karışır, en solcu adam bile biraz olsun pişman olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş solculukla yerli üretime sahip çıkmamak neden bir oluyor? Atatürk bu cumhuriyeti kurdu, istemeyerek cumhurbaşkanı oldu(çünkü kendisi komutan) ve cumhuriyetin ilk 15 yılında ne fabrikalar ne fabrikalar kurulmasını sağlamış. Gerçekten togg yerli bir üretimse, sadece montajdan ibaret değilse yönetim değişiminde tabii ki daha iyi noktalara gelmesi sağlanır. Propagandalara mâruz kalmayınız efendiler.

Top Bottom