TOGG'lar teslim ediliyor

Yerli ve milli ama parası olana xd
Hocam bı duster (dizel) olmuş 860/900k yani o elektrikli çok iyi özellikle o ekran
Yakıt tüketimi açısından benzinli araçtan farkı yok. Şarj istasyonu altyapısının da gelişmemiş olması bu aracı almayı zorlaştırıyor..
Hocam şehir içinde kullanılabilir (müstakil evler)
Babam yıllık vergisini duydu alacakken kıyıdan döndük 10k mi neymiş 😂

Arkadaş solculukla yerli üretime sahip çıkmamak neden bir oluyor? Atatürk bu cumhuriyeti kurdu, istemeyerek cumhurbaşkanı oldu(çünkü kendisi komutan) ve cumhuriyetin ilk 15 yılında ne fabrikalar ne fabrikalar kurulmasını sağlamış. Gerçekten togg yerli bir üretimse, sadece montajdan ibaret değilse yönetim değişiminde tabii ki daha iyi noktalara gelmesi sağlanır. Propagandalara mâruz kalmayınız efendiler.
Karşı tarafın bütün iyi yatırımları ve katkıları muhaliflere battığı için ne olabileceğini tahmin edemiyorum.

Hocam bı duster (dizel) olmuş 860/900k yani o elektrikli çok iyi özellikle o ekran

Hocam şehir içinde kullanılabilir (müstakil evler)
Babam yıllık vergisini duydu alacakken kıyıdan döndük 10k mi neymiş 😂
Şu an hiçbir elektrikli araç alınmaz. Yeterli altuapı yok

Allah herkese nasip etsin. Böyle gidersek biraz zor ama

Zaten toog alacaksan bi 20 30 k vs daha verip evine yada arazine güneş paneli yaptırıp sarj etmek daha mantıklı ve çok karlı bir is olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten toog alacaksan bi 20 30 k vs daha verip evine yada arazine güneş paneli yaptırıp sarj etmek daha mantıklı ve çok karlı bir is olabilir.
*togg

Tesla ın vergisi biraz düşürülse togg satışları o zaman kesinlik kazanır. Şahsen yıllardır üretilen tesla bile sorunlarını bitiremedi.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Seçim öncesi bu konu ne alaka sende mi fonlaniyorsun

Daha yeni başlanmış bir olay değil bu sonuçta

Otv olmasa togg su an tesladan pahalı
Biz OTVsiz alamıyoruz şuan düz mantıkla bakıyorum olaya
bende biliyorum vergiler çok fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri