Neler Yeni

TOGG'lar teslim ediliyor

Kontfire

80+ Silver
Siro batarya fabrikası daha geçende açıldı. Ve yakın bir zamanada bataryaları ülkemizde üretileceğinden bahsediliyor. Yerlilik oranını büyük oranda artıracaktır.

İletişim ve teknik servisi de yeni kurulmasına rağmen tüm büyükşehirler adına var. Geleceğinde de fazlası olacaktır. Suv bir araçla bu kadar prim yaptı asıl sedan modeli merak ediyorum
Gemlik rengini çok beğendim
Sekizsilindirin videosunda kapı çitalarında , çizgilerde ve sol ön koltuğun sağ desteğinde hata var diyordu. Düzeltileceğini düşünüyorum
Sedan in uretim hatti kurulumu için ciddi bir şekilde calisiyoruz :shy: :kedi::trpeepo:

milenix

80+ Gold
Arkadaş solculukla yerli üretime sahip çıkmamak neden bir oluyor? Atatürk bu cumhuriyeti kurdu, istemeyerek cumhurbaşkanı oldu(çünkü kendisi komutan) ve cumhuriyetin ilk 15 yılında ne fabrikalar ne fabrikalar kurulmasını sağlamış. Gerçekten togg yerli bir üretimse, sadece montajdan ibaret değilse yönetim değişiminde tabii ki daha iyi noktalara gelmesi sağlanır. Propagandalara mâruz kalmayınız efendiler.
Solculukla bir tutmamış. Solcuların tamamı sırf Ak Parti yaptı diye karşı çıkıyor. Konunun Atatürk'le de bir alakası yok. İlk defa bir araba üretiliyor. Gidip motor fln üretilmesini bekleyemezsin. Kaldı ki birçok dev otomobil firması bile başka firmalardan motor alabiliyor mesela. Zamanla motor, batarya gibi parçaları kendimiz geliştirip üretmeye başlarız zaten. Ama bunlar direkt olabilecek şeyler değil.

onurwiped

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Onur
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya, Bilgisayar
Instagram
@9unicornn @onurwires
Steam
onurwiped
Discord
9onur#1305
ekmek arası ekmeğimi yerken
TOGG teslimatları yapılıyor. Hayırlı uğurlu olsun.

Araba olmaz diyorlardı. Halk teslim alıyor.
IMG_3227.jpeg

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Solculukla bir tutmamış. Solcuların tamamı sırf Ak Parti yaptı diye karşı çıkıyor. Konunun Atatürk'le de bir alakası yok. İlk defa bir araba üretiliyor. Gidip motor fln üretilmesini bekleyemezsin. Kaldı ki birçok dev otomobil firması bile başka firmalardan motor alabiliyor mesela. Zamanla motor, batarya gibi parçaları kendimiz geliştirip üretmeye başlarız zaten. Ama bunlar direkt olabilecek şeyler değil.
Akp muhalifliğinden dolayı yapılmaz öyle şey

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Yakıt tüketimi açısından benzinli araçtan farkı yok. Şarj istasyonu altyapısının da gelişmemiş olması bu aracı almayı zorlaştırıyor..

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

kırmızışarapp

80+ Silver
Yerli ve milli ama parası olana xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,339