TOGG'lar teslim ediliyor

Siro batarya fabrikası daha geçende açıldı. Ve yakın bir zamanada bataryaları ülkemizde üretileceğinden bahsediliyor. Yerlilik oranını büyük oranda artıracaktır.

İletişim ve teknik servisi de yeni kurulmasına rağmen tüm büyükşehirler adına var. Geleceğinde de fazlası olacaktır. Suv bir araçla bu kadar prim yaptı asıl sedan modeli merak ediyorum
Gemlik rengini çok beğendim
Sekizsilindirin videosunda kapı çitalarında , çizgilerde ve sol ön koltuğun sağ desteğinde hata var diyordu. Düzeltileceğini düşünüyorum

Herkes istediğini diyebilir bence çok güzel araba ve kaliteli.

Çok fazla tasarım ve üretim hatası varmış ama zamanla düzelir diye düşünüyorum. Kullanmak nasip olmadı ama tasarım olarak gayet güzel bence.

Umarım seçimden sonra sahip çıkılır.
Cumhurbaşkanı değişirse ve bu arabaya, savunma sanayiye, petrol çalışmalarına vb. şeylere sahip çıkılmassa ülke çok karışır, en solcu adam bile biraz olsun pişman olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pahalı ama güzel araba
Vergileride biz ödüyoruz yani önemli olan togga denk arabalar ile arasındaki fiyat farkı, vergi hesaplaması yapmanız saçma bence

Çok fazla tasarım ve üretim hatası varmış ama zamanla düzelir diye düşünüyorum. Kullanmak nasip olmadı ama tasarım olarak gayet güzel bence.
Basit hatalar, arteonda da var benzer hatalar. Üretim oldukça düzelecektir. Yeterki sahip çıkılsın.

7 tane sipariş etmiştim nerde kaldı (!)

Bende 400 beygir oalnı satışa çıkınca inşallah sipariş edeceğim

Cumhurbaşkanı değişirse ve bu arabaya, savunma sanayiye, petrol çalışmalarına vb. şeylere sahip çıkılmassa ülke çok karışır, en solcu adam bile biraz olsun pişman olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vergileride biz ödüyoruz yani önemli olan togga denk arabalar ile arasındaki fiyat farkı, vergi hesaplaması yapmanız saçma bence
Arkadaş solculukla yerli üretime sahip çıkmamak neden bir oluyor? Atatürk bu cumhuriyeti kurdu, istemeyerek cumhurbaşkanı oldu(çünkü kendisi komutan) ve cumhuriyetin ilk 15 yılında ne fabrikalar ne fabrikalar kurulmasını sağlamış. Gerçekten togg yerli bir üretimse, sadece montajdan ibaret değilse yönetim değişiminde tabii ki daha iyi noktalara gelmesi sağlanır. Propagandalara mâruz kalmayınız efendiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,486
Üyeler
175,043
Son üye
intihar
Geri