Ehliyet Almak Ne Kadar tutuyor ?

Hocam O 12-14 derse ekstra para veriyor musunuz ?
Yok kurs ücreti hepsini kapsıyor. Ders sayisi sizin kullaniminiza bağlı sadece. Bazi ehliyet kurslari benzin yakmamak için sen zaten sürüyorsun gelmesen de olur diyebilir onlara kanmayın kendinizden emin değilseniz :)

Yok kurs ücreti hepsini kapsıyor. Ders sayisi sizin kullaniminiza bağlı sadece. Bazi ehliyet kurslari benzin yakmamak için sen zaten sürüyorsun gelmesen de olur diyebilir onlara kanmayın kendinizden emin değilseniz :)
Boyle ise kafamı sokayım ya yine para yetmiyo :ROFLMAO:

Zamlar gelmeden 1 hafta önce başvurdum sadece kurs ücreti ve teorik sınav indirimli geldi. Yaklaşık 10 bin ve 12 bin arası değişiyor kurs ortalama 5000, teorik sınav ve direksiyon sınav, sınav başı 300 TL sınavları kazandıktan sonra 3 bin küsür lira harç kağıt bedeli vb. çıkıyor.

Aralıktan önce yazılmıştım tanıdığa. Kurs felan zamsiz fiyattan geldi sanırım ama harc zamli sekilde gelicek toplam 6-7k civarinda tutar muhtemelen. Cumartesi direksiyon sınavı var bakalım.
Aynısından ben yaşadım. Birkaç gün önce geçici belgemi aldım. Ehliyetimi bekliyorum. Darısı diğer dostlara..

10k falan tutuyor sınavdan kalmazsan. Kardeşime daha yeni aldık.

Şuanda gidiyorum 10.700₺ tutuyor toplamda fakat 1500₺ indirim ile girdim ben tanıdık diye.

Yaklaşık 12 Civarı yani

Kurs 3.5K+ teorik sınav 240+ direksiyon sınavı 295 TL + ehliyet harcı 2490 TL bana bukadar mal oldu.

Geçen sene aldın dimi ?
Yok hocam şuan hala kurstayim haftaya direksiyon sınavım başlıyor bu fiyatları oradan aldım. Harci daha ödemedim kurs hocası 2500 TL dedi vergilerle 3250 TL yapıyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,943
Üyeler
184,083
Son üye
yasin2153
Geri