muhammed.37
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
kurstan sertifika alıyorsun zorunluŞart mı yoksa bilmeyen için mi şart
kurstan sertifika alıyorsun zorunluŞart mı yoksa bilmeyen için mi şart
Hocam O 12-14 derse ekstra para veriyor musunuz ?Herkese şart araba sürmesini biliyorsan bile 2 derse giriyorsun bilmiyorsan 12-14 ders aliyorsun her ders 45dk
Yok kurs ücreti hepsini kapsıyor. Ders sayisi sizin kullaniminiza bağlı sadece. Bazi ehliyet kurslari benzin yakmamak için sen zaten sürüyorsun gelmesen de olur diyebilir onlara kanmayın kendinizden emin değilsenizHocam O 12-14 derse ekstra para veriyor musunuz ?
Boyle ise kafamı sokayım ya yine para yetmiyoYok kurs ücreti hepsini kapsıyor. Ders sayisi sizin kullaniminiza bağlı sadece. Bazi ehliyet kurslari benzin yakmamak için sen zaten sürüyorsun gelmesen de olur diyebilir onlara kanmayın kendinizden emin değilseniz![]()
Senin 6900xt Satmanın Zamanı GelmişBoyle ise kafamı sokayım ya yine para yetmiyo![]()
Olsa satsak, tüm sistemi satsam kursu ödemio kiSenin 6900xt Satmanın Zamanı Gelmiş![]()
Aynısından ben yaşadım. Birkaç gün önce geçici belgemi aldım. Ehliyetimi bekliyorum. Darısı diğer dostlara..Aralıktan önce yazılmıştım tanıdığa. Kurs felan zamsiz fiyattan geldi sanırım ama harc zamli sekilde gelicek toplam 6-7k civarinda tutar muhtemelen. Cumartesi direksiyon sınavı var bakalım.
Geçen sene aldın dimi ?Kurs 3.5K+ teorik sınav 240+ direksiyon sınavı 295 TL + ehliyet harcı 2490 TL bana bukadar mal oldu.
Yok hocam şuan hala kurstayim haftaya direksiyon sınavım başlıyor bu fiyatları oradan aldım. Harci daha ödemedim kurs hocası 2500 TL dedi vergilerle 3250 TL yapıyormuşGeçen sene aldın dimi ?