Neler Yeni

Ehliyet Almak Ne Kadar tutuyor ?

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Saki Yapıcı
Agaaa ne bicim zam gelmiş yaaa. Daha geçen yaz almıştım kurban bayramindan sonra, 4k dan az tuttu hersey dahil. kursa 2k, 1400 kusur harc bedeli + sinavlara falan vermistim biraz. Duz 4k

Jâckêrs

80+ Bronze
2022 Aralık ayında 6.5k'ya yazılmıştım eğer ocakta yazılırsam 8.5k zamlı halini ödeyeceğimi beyan ettiler. Şu an 8.5K sadece sürücü kursunun aldığı para. Onun teorik sınav harcı var, direksiyon sınavı harcı var. Ben dün teorik sınava girdim 82 ile geçtim sırada kaldı direksiyon sınavı. Ama şu an toplam 13k falan sadece ehliyet alması. Yerden yere göre değişiklik gösterebilir ama ortalama 8-9k şu an sadece sürücü kursu. Sınav paraları yatırıyorsun ve ehliyetini alırken harç alınıyor toplam şu an en az 12-13k. Teorik sınav ücreti 240₺ , Direksiyon sınavı ücreti 295₺. Bütün sınavları geçtikten sonra ise ehliyeti alman için en az 3-4k masraf çıkıyo ondan sonra iş tamam.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Bulunduğun ile/ilçeye göre değişiyor fiyatlar. Bende ocak başında yazıldım. Kursa 6k e sınava da 160tl verdim. Direksiyon dersleri için sıra bekliyorum şimdi

soul

80+ Silver
Yaklaşık 10k yapıyor o zman.
Yok hocam şuan hala kurstayim haftaya direksiyon sınavım başlıyor bu fiyatları oradan aldım. Harci daha ödemedim kurs hocası 2500 TL dedi vergilerle 3250 TL yapıyormuş

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,212
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Online eğitime geçtikten sonra ehliteti aradan çıkartıyım demiştim bu da lüks olmuş ya kalsın bu da kalsın bakalım.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Arkadaşlar Nisanda 18'im. B sınıfı ehliyet her şey dahil ne kadar tutuyor ?
Ben aldım 10 bin tl küsüratı var tutuyor bastırma dahil ama başka yerleri araştırman gerek çünkü başka sürücü kursu 15 bin fiyat çekti bana herkes kafasına göre fiyat çekti eskiden sınav giriş belgesine para vermemiştim şimdi 350 tl aldılar

whisper snow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mehmet Çolak
b ve a2 aldım ben b yi kasımda bastırdım a2 nin hafta sonu direksiyon sınavı var bana ikisi 7- 7.5k ya mal oldu ama şu an bi 10k yetermi emin deilim

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
Berk
Alınabilse Keşke, Ama Olur Mu birilerine para kazandırmamız lazım.
Saçmalama kardeşim fiyatlar fahiş fiyatta buna herkes kabul ama kurs almadan kolay mı ehliyet almak nasıl bir kafa bu birilerine para kazandırmakmış, insan canından önemli mi. Keşke yeterli görmedikleri bireylere acımayıp tekrar kurs zorunluluğu verseler. Lütfen yapmayın böyle.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Saçmalama kardeşim fiyatlar fahiş fiyatta buna herkes kabul ama kurs almadan kolay mı ehliyet almak nasıl bir kafa bu birilerine para kazandırmakmış, insan canından önemli mi. Keşke yeterli görmedikleri bireylere acımayıp tekrar kurs zorunluluğu verseler. Lütfen yapmayın böyle.
Ya Hocam Kursun Hiçbir eğitimi yok ki, Kaç kişi kurstan öğrendiği şekilde kullanıyor. Ayrıca 15-20 günlük şeye 7K fiyat fahiştir, Ucuz değil ki koca 7K. Günlüğü 350tlye geliyor. 350tl'lik ne öğretiyorlar. Türkiyedeki kursların ne eğitim kalitesi var, ne de insan canına önemi. Trafikte magandalığı kurs ile vs. Değil çocukluktan eğitim ile çözersiniz.

şahin doğan

80+ Platinum
Valla hocam kurs zorunlu olmasa tanıdık birine araba kiralatır veya onun arabasını kiralar daha iyi öğrenirim. (ehliyetim var)

Cihangir

80+ Gold
Şart mı yoksa bilmeyen için mi şart
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onun da kaçağını ayarlıcaz o zaman
Ayarlayamazsın belgeler kursa gidiyo ehliyet alman için

Top Bottom