Yok hocam şuan hala kurstayim haftaya direksiyon sınavım başlıyor bu fiyatları oradan aldım. Harci daha ödemedim kurs hocası 2500 TL dedi vergilerle 3250 TL yapıyormuş
Ben aldım 10 bin tl küsüratı var tutuyor bastırma dahil ama başka yerleri araştırman gerek çünkü başka sürücü kursu 15 bin fiyat çekti bana herkes kafasına göre fiyat çekti eskiden sınav giriş belgesine para vermemiştim şimdi 350 tl aldılarArkadaşlar Nisanda 18'im. B sınıfı ehliyet her şey dahil ne kadar tutuyor ?
aynen oyle maalesef....Yaklaşık 10k yapıyor o zman.
Saçmalama kardeşim fiyatlar fahiş fiyatta buna herkes kabul ama kurs almadan kolay mı ehliyet almak nasıl bir kafa bu birilerine para kazandırmakmış, insan canından önemli mi. Keşke yeterli görmedikleri bireylere acımayıp tekrar kurs zorunluluğu verseler. Lütfen yapmayın böyle.Alınabilse Keşke, Ama Olur Mu birilerine para kazandırmamız lazım.
Ya Hocam Kursun Hiçbir eğitimi yok ki, Kaç kişi kurstan öğrendiği şekilde kullanıyor. Ayrıca 15-20 günlük şeye 7K fiyat fahiştir, Ucuz değil ki koca 7K. Günlüğü 350tlye geliyor. 350tl'lik ne öğretiyorlar. Türkiyedeki kursların ne eğitim kalitesi var, ne de insan canına önemi. Trafikte magandalığı kurs ile vs. Değil çocukluktan eğitim ile çözersiniz.Saçmalama kardeşim fiyatlar fahiş fiyatta buna herkes kabul ama kurs almadan kolay mı ehliyet almak nasıl bir kafa bu birilerine para kazandırmakmış, insan canından önemli mi. Keşke yeterli görmedikleri bireylere acımayıp tekrar kurs zorunluluğu verseler. Lütfen yapmayın böyle.
Valla hocam kurs zorunlu olmasa tanıdık birine araba kiralatır veya onun arabasını kiralar daha iyi öğrenirim. (ehliyetim var)Saçmalama kardeşim fiyatlar fahiş fiyatta buna herkes kabul ama kurs almadan kolay mı ehliyet almak nasıl bir kafa bu birilerine para kazandırmakmış, insan canından önemli mi. Keşke yeterli görmedikleri bireylere acımayıp tekrar kurs zorunluluğu verseler. Lütfen yapmayın böyle.
istersen rahmetli ken block ol yine de sartŞart mı yoksa bilmeyen için mi şart
Ayarlayamazsın belgeler kursa gidiyo ehliyet alman içinŞart mı yoksa bilmeyen için mi şart
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onun da kaçağını ayarlıcaz o zaman