Arama sonuçları: *

• Users: Samet38
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S

600.000TL CİVARI ARABA ÖNERİSİ

600 civarlarına 2018-19 corolla bulabiliyorsun dolu paketlerde. Megane da bulabiliyorsun en full paket 2018-19 model öneririm. En az 2018 istediğin için mecburen c segment bir araç almak zorundasın ondada çok fazla seçenek yok sorunsuz olarak binebiliceğin modeller bunlar.
  2. S

2. El araç tavsiye ve dikkat edilmesi gereken şeyler nelerdir

Clio symbol tarzı araçlara da bakabilirsiniz. Piyasası diğer araçlara göre daha hızlı araçlardır (corolla vb. de olabilir). Satma ihtiyacı duyarsanız diğer araçlara göre daha hızlı satılır. Pek bi özellik beklememek gerekiyor ama.
  3. S

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Evet şuan da demek istediğini anladım kusura bakma. Yaşamadığım için onun dediklerinin doğruluğunu bilmiyorum ne kadarı doğru veya ne kadarı yanlış diye onun için ben ne inanıyorum ne de inanmıyorum.
  4. S

Tekrar okudum ve benim sallayıp senin inanmadığın şey ne veya şöyle soruyum ben hangi bilgiden bahsettim de bana inanmıyorsun. Ben her hangi bilgi içeren cümle kurduğumu da hatırlamıyorum tekrar oku gibi cümle kurmak yerine yanıtlarsan yazdığım şeyi bende görmüş olurum yanlış anladıysan anlatırım.
  5. S

Benim salladığım tek şey söyleyebilir misin lütfen.
  6. S

Arkadaş orada çok basitçe anlatmış belirtmiş daha yazılanı anlayabilicek kapasiten yok kendine zorla hakaret ettiriyorsun. Yapma.
  7. S

Aracın ilk çıktığın da 1m den aşağı olucağını hiç sanmıyorum ama keşke olsa.
  8. S

Ben konunun çoğunu okudum atladığım kısımlar oldu ama hiç kimsenin Almanya veya amerikanın Türkiyeden kötü olduğunu söylediğini görmedim yanıtını gönderirsen bende o fikrine karşı çıkarım çünkü öyle bir durum yok. Söylediğim şeyleri kendi aklına göre anladığın için gerçekten yazmaktan sıkıldım...
  9. S

Ülke de durumu kötü olan kadar iyi olan da var neredeyse ama bunu görmüyor herkes kendini düşünüyor. Türkiyenin %10 kısmı çok rahat alabilecek durum da en az %30 zengin bir kesim var bunu görmüyorlar maalesef. Zengin olan birine de hemen hakaret, laf söylüyorlar. Çok farklı milletiz gerçekten.
  10. S

Ben dün tartıştım arkadaşla açık açık her detayına kadar yazdım ama anlamıyor. Çokta uğraşmamak gerek. Biz maalesef onun eriştiği akla gelemedik.
  11. S

Evet bende o şekilde düşünüyorum. Bazı yasalar çıktığı için söyleyemediğim şeyler var.
  12. S

Togg tartışması hakkında

Haklısın, ben senin ne demek istediğini anlıyorum ama sen beni anlamıyorsun. Başka bir konuda yazdığım gibi insanlar bu işi parti durumuna getirmese iktidardakiler oy için yapamaz bunu. 50K olması gereken araç 1m olması ayrı bir konu ekonominin kötü olduğunu gayet iyi biliyorum. Ticaretin içinde...
  13. S

Canım arkadaşım demek istediğim bu zaten, fark ettiysen milletimiz bu işi parti işine dökmese bu araba işlerinde de oy almak için yapmayacak olurlar. Zaten arabayı şuan ki iktidar yaptı diye de bir şey yok bana göre sadece yapması gerekeni yaptılar ve ortaya böyle bir şey çıktı.
  14. S

Togg tartışması hakkında

Yazdığım şeyleri farkı anlıyorsun. Paranın kazanımı hakkında konuştuğumu hatırlamıyorum yazdıklarımı dikkatli okusan keşke. Ekonomi iyi veya kötü tarzı bir söylemde de bulunmadım. Bu yazdığın şeylerle ticaret anlayışının olmadığını düşünüyorum. Bu arabanın yapım amacı durumu kötü olanlar için...
  15. S

Bu ülke de zengin olupta senden çok daha katkıları olduğuna emin olduğum bir sürü insan var. Boş konuşmayı çok iyi biliyorsunuz.
  16. S

Bunu böyle yazsanız haklısınız ancak önce ki yazdığınız gibi yazdığınız da kast ettiğim kişiler gibi görünüyorsunuz sizler de biliyorsunuzdur o kişileri ve hak vericeğinizi düşünüyorum. Dediğinize gelirsek doğru henüz satışa çıkmadı veya iyi kötü gibi şeyler denenmedi ancak desteklemek gerekiyor...
  17. S

Şu ülke doğruya doğru diyip yanlışa yanlış dese 100 yıl ileri gidicez. Takım tutar gibi parti tutanlar olduğu sürece ilerlememiz çok zor. Her parti için de geçerli bu.
  18. S

Kardeşim siz neden böylesiniz. Hiç bir partiyi desteklemiyorum ama muhalefet partinin vatandaşları yok o olsun yok bu olsun fabrika kurulsun vb. gibi bahaneler buluyor satışa çıkınca da sorunları bitsine gelirsiniz.
  19. S

Togg tartışması hakkında

1M şuan da eskisi kadar büyük bir para değil. Araba şuan çıksa en az 100 bin kişi rahatlıkla alabilicek bir seviyede. Hangi şehrin bayisine koyarsan koy arabayı anında biter ve sipariş bile alınır.
  20. S

Bazı insanlar bu projeyi parti işine döküyorlar hala acıyorum onlara. Hala asgari ücretli adam nasıl alsın diye soranlar var bu aracın gelirleriyle beyin nakli yaptırmamız gerekiyor milletçe bu insanlara.
Top Bottom