Neler Yeni

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Aşık Diktatör

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Furkan Daşcı
Kardeş niye dar görüşlüsünüz anlamıyorum. Bu arabanın tek modeli olmayacak. Ucuz versiyonları da olacak, ülkeye döviz girmesine de yardımcı olacak, rekabet gelecek. Belki şimdi değil ama 10 sene sonra ekmeğini yiyeceğiz belki de.
Hahah ağlanacak halinize gülüyoruz iyi forumlar.

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
Kardeş niye dar görüşlüsünüz anlamıyorum. Bu arabanın tek modeli olmayacak. Ucuz versiyonları da olacak, ülkeye döviz girmesine de yardımcı olacak, rekabet gelecek. Şimdi değil ama 10 sene sonra ekmeğini yiyeceğiz belki de.
harbi

İceWolf

80+ Silver
Togg oyuncak diyenler, fabrikası yapılmaz diyenler, seri üretime geçmez diyenler nerede acaba?
Allah hayırlısını nasip etsin. Kör gözlerin de içinde bulunduğu karanlığı sürdürsün. Amin.
Yapılamaz geçti artık. Şimdiki söylem "TOGG HALKIN ARABASI DEĞİL" Sanki Nijeryanın arabası :)

SametSW

80+ Bronze
Gurur verici tamam da biz binebilecek miyiz buna :) Tesla diyelim orta düzey bir ailenin alabildiği bir araba Burada cikarsa orta düzey kimse asla alamaz o arabayı keske fiyatını biraz daha aşağı tutsalar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse bu fiyatı da iyi gerci ama zengine

YazılımKafa

80+ Silver
sırf muhalefet için derken? ben kendi kesemi düşünmeyeceksem neyi düşüneceğim? örneğin zar zor 1m para ayarlamışım ( birşeyler satarak veya kredi çekerek) tutup da bunu kroniğinin olup olmadığını bilmediğim bir araba alarak kumar mı oynamam gerekiyor? bilindik modelleri tercih edip mecburen benim keseme zarar vermeyen modeli seçicem.
eğer togg aracı yapılırken vatandaş düşünülseydi full elektirikli lüks bir şey yapmak yerine daha ekonomik kroniği yok denecek kadar az başka firmaların ürünlerini kullanarak( şuan yaptıkları şeyin daha ekonomik halini) yapsalardı ülkede onu tercih eden daha çok olurdu. rusyanın şuan yaptığı gibi. vaz markası altında ürettiği modeller yıllardır değişmeyen, kroniği yok denecek kadar az olup fiyatının uygun olan modelleri.... ben 8k maaş alıp bu togg'u nasıl alacağım? ben alamıyorsam asgari ücretliler nasıl alacak? böyle düşünmeyip tek taraflı düşününce herkes muhalefet mi oluyor sizin algınızda?
Kardeşim bu model c suv. Alan gücü yettiği için alacak, herkes alabilecek diye bir şey yok. Ama gayet net görüyorum solcular kötülüyor , sağcılar övüyor. Böyle saçma iş mi olur. Ülke diğer ülkelerden 100-150 yıl sonra otomobil üretmiş. Almasanda destek ol, köstek olma. Kroniği var yok orasını nerden bileceksin. Ayrıca testlerin eksik olduğunu nerden çıkarıyorsun?

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
şaka bir yana yapıldı fabrikası eyvallahta yerli ve milli olmasına rağmen baya ucuzmuş (!)

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Bazı insanlar bu projeyi parti işine döküyorlar hala acıyorum onlara. Hala asgari ücretli adam nasıl alsın diye soranlar var bu aracın gelirleriyle beyin nakli yaptırmamız gerekiyor milletçe bu insanlara.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,290
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom