Neler Yeni

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Arkadaşlar olaya siyaset katmayın, gerek yok. Güzel olan şeylere destek çıkılsın sadece. Hiçbir şeyin "koyu"su olmayalım. İstihdam için güzel bir adım hiç olmazsa. Her şeyin negatif kısmına bakarak sadece kendi başarılarimizi gömüyoruz. Dünyada başka ülke yok bizim gibi başarıyı gömen. Devrim arabasında da böyle oldu. Yine böyle olsun mu istiyorsunuz?

Ben ve benim gibi nice mühendis çalıştı bu projede. Bir anda çöpe atmayın. Morale ihtiyacımız varken demoralize oluyoruz. O zaman Türkiye de hiç bir şey yapılmasın hiç bir şekilde gelişim olmasın çünkü hiçbir şey sizin istediğiniz gibi kusursuz mükemmellikte olmayacaktir. Her zaman böyle oldu ve Türk halkı yine şaşırtmıyor.
Elinize sağlık kardeşim siz bu arkadaşlara bakmayın. Nice güzel projelere...

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Sinirlenmemek için okumuyorum. Ama hala engel olmak isteyen tamamen anlamsız sırf hükümet yaptı diye eleştiren bir sürü kişi var. Benden uzak Allah'a yakın olsunlar. Bir an önce at gözlüklerini çıkarıp adam akıllı bakabilmeleri duasıyla...

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
Reis hesabı yaparken boguldunmu ne oldu 😂
Akıl etmeyi bilmeyen, okuduğu yorumu bile anlamayan insanlara niye bir şey anlatayım ki like atar geçerim :) hem bana hem size yazık. Yani sana katılıyorum Amerika çok güçlü bir ülke Türkiye'de ekmek zor kemiriyoruz. İyi forumlar dostum.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
Berkecan Ergin
Arkadaşlar olaya siyaset katmayın, gerek yok. Güzel olan şeylere destek çıkılsın sadece. Hiçbir şeyin "koyu"su olmayalım. İstihdam için güzel bir adım hiç olmazsa. Her şeyin negatif kısmına bakarak sadece kendi başarılarimizi gömüyoruz. Dünyada başka ülke yok bizim gibi başarıyı gömen. Devrim arabasında da böyle oldu. Yine böyle olsun mu istiyorsunuz?

Ben ve benim gibi nice mühendis çalıştı bu projede. Bir anda çöpe atmayın. Morale ihtiyacımız varken demoralize oluyoruz. O zaman Türkiye de hiç bir şey yapılmasın hiç bir şekilde gelişim olmasın çünkü hiçbir şey sizin istediğiniz gibi kusursuz mükemmellikte olmayacaktir. Her zaman böyle oldu ve Türk halkı yine şaşırtmıyor.
Biz de her başarılı işe çamur atılır. Böyle kıt bi kitle var. Biri de çıkıp demez ki birde şöylesini yapalım yeni bir inavasyon yapalım falan filan. Neymiş kim alacakmış. Valla eminim çıktığı gibi yollarda göreceğiz inşallah nasip olursa da alacağız. Bu projede çalıştıysanız bir şey merak ediyorum. Bu aracın mesela servis ve bakım kısımları nasıl olacak hangi firmalar tarafından yapılacak net bilgi var mı?

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
Bazı insanlar bu projeyi parti işine döküyorlar hala acıyorum onlara. Hala asgari ücretli adam nasıl alsın diye soranlar var bu aracın gelirleriyle beyin nakli yaptırmamız gerekiyor milletçe bu insanlara.
projenin çıkışının bu kadar erkene getirilmesi zaten biz araba yaptık oy verin mantığında olayın çıkışı hükümetin ekmeğine bal dökmek için parti işine dökülmeyecek de neye dökülecek

ESTAROSSA58

80+ Bronze
projenin çıkışının bu kadar erkene getirilmesi zaten biz araba yaptık oy verin mantığında olayın çıkışı hükümetin ekmeğine bal dökmek için parti işine dökülmeyecek de neye dökülecek
bunu anlayabilecek kapasiteleri yok bro amaç araba deil oy 😂 bu ülkede neler neler yapildi siyasi rant uğruna kimler kimler harcandı

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Canım arkadaşım demek istediğim bu zaten, fark ettiysen milletimiz bu işi parti işine dökmese bu araba işlerinde de oy almak için yapmayacak olurlar. Zaten arabayı şuan ki iktidar yaptı diye de bir şey yok bana göre sadece yapması gerekeni yaptılar ve ortaya böyle bir şey çıktı.

İceWolf

80+ Silver
Canım arkadaşım demek istediğim bu zaten, fark ettiysen milletimiz bu işi parti işine dökmese bu araba işlerinde de oy almak için yapmayacak olurlar. Zaten arabayı şuan ki iktidar yaptı diye de bir şey yok bana göre sadece yapması gerekeni yaptılar ve ortaya böyle bir şey çıktı.
Eğerki Türkiyede yerli stratejik üretimleri engellemek için çalışanlar olmasa söylediklerinde çok haklısın. DEVRİM niye 60 senedir müzede duruyor, senin dediğin gibi olsa 2022 DEVRİM/SUV/hybrid model araç piyasada olmazmıydı. Demekki Türkiyeyi geliştirecek hiçbirşey yapılmasın diye çalışan Türkiye vatandaşı ama başka milletlere bağlı bir zümre var değilmi. Keşke Atatürkün miras ettiği ve dediği gibi MASON DERNEKLERİ hala kapalı kalsaydı.

Aklıma Avrupalı aktivist ablaların ve onların peşine takılan Türkiyedeki birçok kişinin nükleer santrali protesto etmesi geldi. Avrupalı o aktivist ablalar kendi memleketlerindeki 150 nin üzerindeki nükleer santrali umursamazlar ama burada kurulan 1 taneyi protesto ederler. :)

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Togg oyuncak diyenler, fabrikası yapılmaz diyenler, seri üretime geçmez diyenler nerede acaba?
Allah hayırlısını nasip etsin. Kör gözlerin de içinde bulunduğu karanlığı sürdürsün. Amin.
Bize pahalı, dış güçlere ucuz olur yine.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Eğerki Türkiyede yerli stratejik üretimleri engellemek için çalışanlar olmasa söylediklerinde çok haklısın. DEVRİM niye 60 senedir müzede duruyor, senin dediğin gibi olsa 2022 DEVRİM/SUV/hybrid model araç piyasada olmazmıydı. Demekki Türkiyeyi geliştirecek hiçbirşey yapılmasın diye çalışan Türkiye vatandaşı ama başka milletlere bağlı bir zümre var değilmi. Keşke Atatürkün miras ettiği ve dediği gibi MASON DERNEKLERİ hala kapalı kalsaydı.

Aklıma Avrupalı aktivist ablaların ve onların peşine takılan Türkiyedeki birçok kişinin nükleer santrali protesto etmesi geldi. Avrupalı o aktivist ablalar kendi memleketlerindeki 150 nin üzerindeki nükleer santrali umursamazlar ama burada kurulan 1 taneyi protesto ederler. :)
Evet bende o şekilde düşünüyorum. Bazı yasalar çıktığı için söyleyemediğim şeyler var.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Togg oyuncak diyenler, fabrikası yapılmaz diyenler, seri üretime geçmez diyenler nerede acaba?
Allah hayırlısını nasip etsin. Kör gözlerin de içinde bulunduğu karanlığı sürdürsün. Amin.
Bu basıl yandaş bir post? TOGG yapılabilir bu basit bişey, kendi arabamızı üretmiyoruz ki ürettiriyoruz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,290
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom