Puhahahaha işte o kadar laf anlattık gram bir şey anlamamış bu yüzden diyoruz ilim adamları cahil insanlarla tartışmazmış çünkü kendi anlatacaklarını anlamayacaklarını bilirlermiş. Bir deliller 40 alimi yendim.. sözü de burdan geliyor aslında kendini geliştirmemiş ve ilim yapan adamlar gibi objektif bakış açısından uzak insanlar hiçbir şeyi tam olarak anlayamazlar. Bu insanlardan birisi olduğunu bil diye tekrar yazıyorum hiçbir yerde Amerika daha kötü demedim. Alt kesim olan birisi için ve Amerika'da eğitim aşırı pahalı olduğu için orta kesim olmak bizde kolay ve olduğu için alt ve orta kesim olarak yaşamanın bizde daha güzel olduğunu söyledim. Ayrıca Amerika'da eğitimli bir insansan Amerika'nın daha iyi olduğunu fakat tam manada iyi olmadığını (sağlık sorunları) da belirttim. Bir başka mesajımda da Türkiye'deki teknolojik ürün veya dolar bazlı ürünleri almanın aşırı zor olduğunu belirttim ve bu konularda Amerika ve Avrupa'nın bizden iyi olduğunu anlattım. Fakat cehalet öyle bir şeydir ki karşındaki bilim adamı bile olsa onu hor görmeyi yazdıklarını bile okumamayı ve onu küçümsemeyi hak görecek seviyeye getirir insanı. Yazık diyorum başka bir şey demiyorum.Dostum siz kendi düşüncelerinizin doğru olduğunu düşünüyorsunuz ama kusura bakmayın haklı değilsiniz. Cahil ve saçma sapan cümleler kurduğunuzda birisi bunu yüzünüze vurduğunda gücenme'yin bir zahmet . Birisi Almanya'nın birisi Amerika'nın Türkiye'den daha kötü olduğunu idda ediyor e kusura bakmayın bu cahillik bilgisizlik aklı başında olan hic kimse bu cümleyi kurmaz tane tane açıkladım diyorsun neyi izah ettin merak ediyorum 2022 de bir araba fiyatının en iyi ihtimalle 1m olması diğer arabalardan daha uygun olması gerçek anlamıyla uygun yapmıyor 1m bir araç için güzel bir fiyat deil berbat bir fiyat kusura bakmayın odaklanmanız gereken yeri gösterdim ama anlamamakta ısrar eden sizlersiniz ve haklısın benim olduğum akla erişemez'siniz zaten eriş'seniz bu ülke bugun bu durumda olmazdı max 50k olması gereken bir arabaya 1m verebilmek için sevinmez'diniz.