Neler Yeni

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed
2018'de asgari ücret 2000 TL olduğu zamanda 100.000 TL olan bir araba şuan asgari ücret 5000 TL iken kendisi 900.000 TL

asgari ücret büyümesi 2,5 kat
araba fiyatının büyümesi 9 kat

:D
2018 de hangi elektrikli araba 100 bin liraydı ???

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Satışa çıkmayan şey için ne konuşuyorsun kullanamadığın şey için? Önce çıksın sonra konuşalım sorunlarını iyi yönlerini kötü yönlerini. Fabrika kuruldu hayırlı uğurlu olsun fabrikanın kuruluşuna kimse kötü bir şey demiyor zaten dereyi görmeden paçayı sıvayanlara diyoruz.
Bunu böyle yazsanız haklısınız ancak önce ki yazdığınız gibi yazdığınız da kast ettiğim kişiler gibi görünüyorsunuz sizler de biliyorsunuzdur o kişileri ve hak vericeğinizi düşünüyorum. Dediğinize gelirsek doğru henüz satışa çıkmadı veya iyi kötü gibi şeyler denenmedi ancak desteklemek gerekiyor böyle projeleri.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Pudra şekeri cumhuriyeti diye biryer var oranin olabilir siz iyi bilirsiniz 😂
Bu ülke de zengin olupta senden çok daha katkıları olduğuna emin olduğum bir sürü insan var. Boş konuşmayı çok iyi biliyorsunuz.

MYSTIC

80+ Silver
Hocam bu aracın klasmanının çok yüksek olduğunu düşünmüyorum, fiyatın pahalı olmasının sebebi bizim alım gücümüz. 50.000 dolar gibi bir fiyatı olacak. Buda klasmanın çok yüksek olmayacağını gösteriyor bence.
Aslında bu yaklaşım doğru değil.Cunku dışardan gelen 50k dolarlık bir araba burada 1.5m'a satılıyor vergilerden dolayı.Burda arabanın fiyatının düşük olmasının sebebi yüksek vergilerden vs. muaf olması.Vergi yine var ama dışardan gelenlerden daha az uygulanıyor.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Aslında bu yaklaşım doğru değil.Cunku dışardan gelen 50k dolarlık bir araba burada 1.5m'a satılıyor vergilerden dolayı.Burda arabanın fiyatının düşük olmasının sebebi yüksek vergilerden vs. muaf olması.Vergi yine var ama dışardan gelenlerden daha az uygulanıyor.
Aynen vergi işini biliyodum. O zaman vergisiz fiyatı 50k dan düşük sanırım.

Megan

80+ Silver
Reis dünyayı dize getirdi ama dur buz dolabım neden boş...
Ayriyeten 10 yıl önce yerli araba yapmıyorduk ama daha zengindik en azından buzdolabımız doluydu. Bu araba bizim vergimizle yapıldı ama geri dönüşü sözde Milliyetçi Devlet Büyüklerinin cebine olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlarda onu anlayacak zeka yok hocam
Ona bakılırsa abd de milyonlarca evsiz var. Abd dünya lideri değil mi şu an? Tamam türkiyenin ekonomisi şu an iyi değil ama böyle saçma bağlantılar kurmana gerek yok

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Aynen kardeşim 1800€ asgari ücretli alabiliyor (y)
Dostum almaynyayi bana anlattirma cahilliğinden sen bile utanırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ona bakılırsa abd de milyonlarca evsiz var. Abd dünya lideri değil mi şu an? Tamam türkiyenin ekonomisi şu an iyi değil ama böyle saçma bağlantılar kurmana gerek yok
Ne alaka ne alaka

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam