Arkadaşlar bişey sorucam flexy silver alan arkadaşlarda google da gezinirken ya da youtubeda video izlerken anlık siyah ekran gelip gidiyo mu 1 saniyelik
Testler yapıldı zaten o yüzden yapmayı düşünmüyorum atmışlar bana test sonuçlarini ramler 2133 mhz onu biostan xmp ten 3200 e yukseltiyosun bide driverlar yuklenicek senin geldimi bilgisayar
Servis aramadı daha yarın ben ararım büyük ihtimal iş günü 10 gün dediler ama bu flexy silverlar için ayrı ekip kurucaz denmisti aradığımda belki daha kısa sürer
İncehesabın yolladığı flexy silver kasaların belli bir yüzdesinde arıza çıktı bazılarına görüntü gitmedi bende dahil
bazılarının sistemlerine güç gitmedi kargo da bi problem olmuş anladığım kadarıyla geri yolladık sonucu bekliyoruz
Abdullah Hacıgülün bu toplu flexy silver mağduriyetinden dolayı incehesapla konuşması lazım bence bir kisi değil iki kişi degil bir sürü insan mağdur bu durumdan @Abdullah Hacıgül
Çoğu insanın bozuk niye insanları böyle mağdur ediyolar anlamadım testleri yapılıp yollandigi soyleniyo testleri yapılmış olsa çalışırdı bilgisayar incehesap a gitsinde arayıp konusucam bu is böyle olmaz