eline ulaşanlar siparişi tam olarak ne zaman verdiklerini yazabilirlermi? sistem çıktıktan yarım sonra aldım ödemeyi yaptım halen montaj aşamasında görünüyor... normalde siparişleri sıra sıra gönderiyoruz diyen incehesap'a şaşırdım...
22 şubatta verdim 24 şubatta mailime fatura geldi dün sabah 2 gün içinde kargoya verilir diye sms geldi büyük ihtimalle de cumartesi veya pazartesi elimde olureline ulaşanlar siparişi tam olarak ne zaman verdiklerini yazabilirlermi? sistem çıktıktan yarım sonra aldım ödemeyi yaptım halen montaj aşamasında görünüyor... normalde siparişleri sıra sıra gönderiyoruz diyen incehesap'a şaşırdım...
eğer ki power tuşuna basınca bilgisayar açılmıyorsa ve bilgisayara elektrik geldiğine eminsen büyük ihtimalle power kabloları yanlış bağlanmış olabilir diye düşünüyorumİnce hesabı aradım.
Fotoğraf istediler. Gönderdim.
Kargo salı günü gelecek.
***** birisini hatasını 10larca kişi çekecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Allah bilir hangi sorunlu seri var bilgisayarlarda.22 şubatta verdim 24 şubatta mailime fatura geldi dün sabah 2 gün içinde kargoya verilir diye sms geldi büyük ihtimalle de cumartesi veya pazartesi elimde olur
eğer ki power tuşuna basınca bilgisayar açılmıyorsa ve bilgisayara elektrik geldiğine eminsen büyük ihtimalle power kabloları yanlış bağlanmış olabilir diye düşünüyorum
Yolla hemen çok kişide var bu sorun benimde pc çalışıyor ekran yok mouse ve klavyeye güç gelmiyorArkadaşlar benim kargoda bugün geldi bilgisayar çalışmıyor bilgisayarcıya götürdüm anakart bozuk dedi
Kanka kasalar özelleştirildiği içinmiş iadeyi geçtim yapsınlar daBenimkine hiç güç gelmiyor bazı arkadaşların yine çalışmış incehesaba yolladım kendi hataları iadede almıyolar bide
Aynen yapılsında problemsiz şekilde elimize ulaşsın baska bişey istemiyorumYolla hemen çok kişide var bu sorun benimde pc çalışıyor ekran yok mouse ve klavyeye güç gelmiyor
Kanka kasalar özelleştirildiği içinmiş iadeyi geçtim yapsınlar da
Çok iyi anlıyorum kardeşim seni farklı bir sorunla karşı karşıya kaldım bende sistem montajında kronik bir sorun olmuş müşteri hizmetleri öyle söyledi ve bunu duyunca kavga etme derecesine geldikAdamların işi bu yanlış bağlamışlar ne demek benimki hiç açılmıyor böyle rezillik görmedim ben 10 sene sonra bilgisayar alıyoruz şu hâle bakın
Valla öyle biz uğraşalım didinelim yıllar sonra pc alalım umutla beklerken sonuç bu delirmemek elde değil çok iyi anlıyorum ama kasam gelesiye kadar arayacağım ve her gün doğru montaj yapmaları gerektiklerini sistemleri test etmelerini gerekiyorsa birdaha test etmelerini söyleyeceğim fena sinirliyim dünden beriAynen yapılsında problemsiz şekilde elimize ulaşsın baska bişey istemiyorum
Haftasonu kapalılar dimi yoksa yarın bende ariyicaktim ama kapalı biliyorumÇok iyi anlıyorum kardeşim seni farklı bir sorunla karşı karşıya kaldım bende sistem montajında kronik bir sorun olmuş müşteri hizmetleri öyle söyledi ve bunu duyunca kavga etme derecesine geldik
Valla öyle biz uğraşalım didinelim yıllar sonra pc alalım umutla beklerken sonuç bu delirmemek elde değil çok iyi anlıyorum ama kasam gelesiye kadar arayacağım ve her gün doğru montaj yapmaları gerektiklerini sistemleri test etmelerini gerekiyorsa birdaha test etmelerini söyleyeceğim fena sinirliyim dünden beri
10 dan 1 e kadar açıklar galiba yada 2 ye kadarHaftasonu kapalılar dimi yoksa yarın bende ariyicaktim ama kapalı biliyorum
Konu bilgilendirmesi yetersiz kalmış tüm mesajları okumadım ama sanırım gamepower psu da bir sorun çıkıyo yada anakart üzerine kasa kablolaması yanlış olabilir 20 den fazla konu açıldı@Abdullah Hacıgül abi sistem geldi fakat power tuşuna basıyorum çalışmıyor. Yardımcı olursan sevinirim.
Kanka psu lar fsp benim onda da sorun oldu ana kartlarda bir şey var büyük ihtimalKonu bilgilendirmesi yetersiz kalmış tüm mesajları okumadım ama sanırım gamepower psu da bir sorun çıkıyo yada anakart üzerine kasa kablolaması yanlış olabilir 20 den fazla konu açıldı