RamizzDayıı
80+
- Reaksiyon skoru
- 160
Tamamdır kardeşim test sonuçlarını atma imkanın olursa atarsan çok iyi olurBenim geldi çalışıyor şu an ama testlerini yapmadım daha
Tamamdır kardeşim test sonuçlarını atma imkanın olursa atarsan çok iyi olurBenim geldi çalışıyor şu an ama testlerini yapmadım daha
Testler yapıldı zaten o yüzden yapmayı düşünmüyorum atmışlar bana test sonuçlarini ramler 2133 mhz onu biostan xmp ten 3200 e yukseltiyosun bide driverlar yuklenicek senin geldimi bilgisayarTamamdır kardeşim test sonuçlarını atma imkanın olursa atarsan çok iyi olur
Kargoda şuanda Kütahya’da oturduğum için yarın teslim edilir büyük ihtimal driver olarak sadece ekran kartını yükleyeceğiz dimi birde bu ısı değerleri sıkıntılı yazıldı uv yapacakmısınTestler yapıldı zaten o yüzden yapmayı düşünmüyorum atmışlar bana test sonuçlarini ramler 2133 mhz onu biostan xmp ten 3200 e yukseltiyosun bide driverlar yuklenicek senin geldimi bilgisayar
Hızlı bakıyorlar reis sen yine ara acele olduğumu bildirBenim kasa bugün gitti. Bir hafta daha beklemem lazım...
Oyunlarda degerlere bakicam bi problem olmazsa yapmayı düşünmüyorumKargoda şuanda Kütahya’da oturduğum için yarın teslim edilir büyük ihtimal driver olarak sadece ekran kartını yükleyeceğiz dimi birde bu ısı değerleri sıkıntılı yazıldı uv yapacakmısın
Chipset sürücüsü de yüklemelisiniz manuel olarak, sonra Windows Update'i açarsınız gerisini o halleder.Kargoda şuanda Kütahya’da oturduğum için yarın teslim edilir büyük ihtimal driver olarak sadece ekran kartını yükleyeceğiz dimi birde bu ısı değerleri sıkıntılı yazıldı uv yapacakmısın
Cihipset sürücüsü dediğiniz ne oluyor acabaChipset sürücüsü de yüklemelisiniz manuel olarak, sonra Windows Update'i açarsınız gerisini o halleder.
Tekrar buraya yazarsan çok iyi olurOyunlarda degerlere bakicam bi problem olmazsa yapmayı düşünmüyorum
İnternetten buldum her şey için teşekkürlerChipset sürücüsü de yüklemelisiniz manuel olarak, sonra Windows Update'i açarsınız gerisini o halleder.
Benim dün elime geçti herhangi bir şey olmadıArkadaşlar bişey sorucam flexy silver alan arkadaşlarda google da gezinirken ya da youtubeda video izlerken anlık siyah ekran gelip gidiyo mu 1 saniyelik
Sadece biosu güncelleyip işlemciyi söküp taktılar bendeKimseden bir ücret talep edildi mi?. Tam olarak sorun ne. Sadece işlemciyi söküp yakacaklarmı.
Monitörde bir sorun olabilir belki kablolarda sorun vardırArkadaşlar bişey sorucam flexy silver alan arkadaşlarda google da gezinirken ya da youtubeda video izlerken anlık siyah ekran gelip gidiyo mu 1 saniyelik