eline geçersen sıkıntısı varmı diye yazarsan bilgilendirici olur iyi günlerŞuan tam 6. Gün ve dağıtımda benim pc inşallah gün içinde elimde olacak bence normal
eline geçersen sıkıntısı varmı diye yazarsan bilgilendirici olur iyi günlerŞuan tam 6. Gün ve dağıtımda benim pc inşallah gün içinde elimde olacak bence normal
Şuanda teslim aldım paketleri açtım ekran kartını takıp yazarımeline geçersen sıkıntısı varmı diye yazarsan bilgilendirici olur iyi günler
Kargo geldimi pc yi geri yollamak için@Abdullah Hacıgül abi sistem geldi fakat power tuşuna basıyorum çalışmıyor. Yardımcı olursan sevinirim.
tamammdırŞuanda teslim aldım paketleri açtım ekran kartını takıp yazarım
kendim gidip mng kargo şubesinden teslim ettim incehesap bana bir kod verdi o kod ile birlikte ödemeyi de karşı ödemeli yaptık.Kargo geldimi pc yi geri yollamak için
Bi sıkıntı çıktı mı çalıştı mi kasaŞuanda teslim aldım paketleri açtım ekran kartını takıp yazarım
Genel problem galiba çoğu kişide güç gelmemesiBende flexy kasadan aldım. Benimkinde de güç gelmiyor. Aynı kasayı arkadasımda aldı ama onda sıkıntı çıkmadı.
Bende de güç geliyor ama mouse klavye ve ekran yokBende flexy kasadan aldım. Benimkinde de güç gelmiyor. Aynı kasayı arkadasımda aldı ama onda sıkıntı çıkmadı.
mouse klavye ve ekranın gelmemesi neden olurMontajda hata var büyük ihtimalle benimde başıma geldi böyle bir sorun power sw yi yanlış pine takmışlar onu kontrol edin.
Aşırı moralim bozuldu zorluklar içinde alıp böyle olması cidden çok can sıkıcıGenel problem galiba çoğu kişide güç gelmemesi
Kasa çalışıyor ama dediğim gibi mouse klavye ve ekran gelmiyor ne yaptıysam olmadı yarın büyük ihtimal geri yollayacağım bendeBi sıkıntı çıktı mı çalıştı mi kasa
Dayı duruma üzüldüm.Bende de güç geliyor ama mouse klavye ve ekran yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
mouse klavye ve ekranın gelmemesi neden olur
Aşırı moralim bozuldu zorluklar içinde alıp böyle olması cidden çok can sıkıcı
Kasa çalışıyor ama dediğim gibi mouse klavye ve ekran gelmiyor ne yaptıysam olmadı yarın büyük ihtimal geri yollayacağım bende
Bakalım yarın bi arkadaşla deneyeceğiz kardeşim ben pek anlamıyorum ince hesabı aradığıma ana kartın güç kablosunu sökün takın hallolur falan dedi inşallah öyle birşeydir ekran kartı yada RAM sıkıntı varsa çok uğraştıracakDayı duruma üzüldüm.
Anladığım kadarıyla görüntü alamıyorsun.
Ekran kartı yada ram de sıkıntı olduğunda sistem boot aşamasına gelemez. Ekran kartını ve ramleri çıkarıp tekrar takın. Bunlarda bir problem yoksa görüntü alabileceksiniz.
Inşallah en kısa sürede kullanmaya başlayabilirsiniz. Dediğim gibi ekran karti ve ramlerde problem olmayabilir. Ancak montajda sıkıntı olabilir. Arkadaşınızla sök-tak yaptıktan sonra düzelir umarım. Pny çok sevdiğin sağlam bir markadır(utandırmasın beni). Iyi geceler.Bakalım yarın bi arkadaşla deneyeceğiz kardeşim ben pek anlamıyorum ince hesabı aradığıma ana kartın güç kablosunu sökün takın hallolur falan dedi inşallah öyle birşeydir ekran kartı yada RAM sıkıntı varsa çok uğraştıracak