Arama sonuçları: *

1. freygasm

İncehesap sitesinden 26.600 tl’ye 4060 ti ddr5 sistem topladım.

Psu kötü evet ama 4xxx serisi 3xxx serisi gibi ısınan bir model değil mimarisi dolayısıyla. O yüzden 4070tia kadar modelin önemi yok açıkçası.
  2. freygasm

Pc hocasi goat v2 alınır mı?

Kesinlikle alınır.
  3. freygasm

Çözüldü✓ 3070ti'lı pckolik sistemi sizce nasıl

1- Elden alabilirsin 2-Aracı ile alabilirsin 3- Satıcıların çoğu admin, çok satış yapan insanlar.Referans sistemi dönüyor ve kart dendiği gibi değilse iade alıyor çoğu satıcı. Aksi durumda gruptan atılıyor vs. Havale sonrası kargo ile oluyor bu da.
  4. freygasm

4070de nonoc kullanıcın soğutma performansına bakmasına gerek yok. Throttle 83 derece ki en giriş seviye model bile 70derecelerde çay içiyor ADA lovelace mimarisinden dolayı 2000-3000 serisi gibi ısılar yok 4070ti'a kadar. O yüzden modelin bir önemi yok. Ekran kartını tek iyi yapan şey de...
  5. freygasm

Tuf orta seviye bir model. Igame giriş modellerden, Colorfulun tepe modeli vulcan oc ama trde bulunmuyor pek.
  6. freygasm

Facebook Gpu worldde çok aktif pazar var. 2.el alıcaksan da tepe modeller almanı öneririm. Rog,suprim,evga ftw3,aorus gibi. 1695328457 https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-rtx-3080-ti-oc-edition-rog-strix-rtx3080ti-o12g-gaming-384-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,1331220622.html Bak demek...
  7. freygasm

Benim sistemim imzamda yazan sistem hocam. Ekran kartını arkadaşıma aldım 10 gün önce. Kartı 8500e aldik 14ay garantili şekilde.
  8. freygasm

Olay sadece o da değil. Kartın kendi değeri de 23k vs değil.
  9. freygasm

Sattım dediğini biliyorum zaten ki komik de geldi. O fiyata alıyorsan senin de aklından şüphe ederim dedim.
  10. freygasm

Dostum 19kya o kartı sen alıyorsan ben senin de aklını sorgularım. 1hafta önce aynı kartı 14ay garantili şekilde 8500e aldım. Sistem gerçekten mükemmel ama fiyat araştırması akakçeye girip yapılmaz. Stokta olmayan, fiyatları güncellemeyen sitelerde gerçek değerini öğrenemezsin.
  11. freygasm

Arasında kesinlikle bir fark olmaz. Eğer sen overclock ile uğraşmayan bir kullanıcıysan aynı mhz-cl değerlerindeki ramler 1fps bile etkilemez.
  12. freygasm

Dostum yazdıklarından sadece yüzüm kızarıyor ama açıkça anlatayım; Ramler markalarıyla değil chipleriyle karşılaştırılır. Chiplerde de high end chip olmadıkça bir fark yaşamazsın. Chip ne diyeceksin? Default-nonoc kullanıcının hayatında bir şey değiştirmeyecek bir olay. Chip ramin overclock...
  13. freygasm

Gskill üzmez hocam. RGB sevdanız yoksa alıp geçin, ileride heves ederim derseniz de rgb alıp hoş bir görünüm alabilirsiniz. Sonrasında insanın içinde ukte kalabiliyor çünkü:'). SSDyi 1tb yapmanız kesinlikle çok önemli, iyi yapmışsınız.
  14. freygasm

B550gamingx, 1tb ssd, görünüşe önem veriyorsan ramler de rgb yapılabilir. Tertemiz olur. Sistem geldikten sonra da 224xts,peerless assassin vs alabilirsin soğutucu olarak.
  15. freygasm

Hayal dünyasında o arkadaş, mutlu olsun hayalleriyle boşver:D 1695326052 Ben önermiyorum oyunlarda çok büyük bir fark göremezsin.
  16. freygasm

b550 gaming x en mantıklısı hocam.
  17. freygasm

Kesinlikle uzun zamandır gördüğüm en alınabilir sistem. Alacak olsam anakartı ve ssdyi upgrade eder ömürlük sistem olarak alırdım. 1695323744 Al sata da gider bence 2k falan rahat koyar, alıcısına göre artadabilir.
  18. freygasm

3senedir piyasanın içindeyim. Sistem çok iyi fiyat evet ihtiyacım olsa alırdım da ama o pcyi fişe taktığın an o ekran kartı 7500-8000tl. 23kya 4070ti buluyorsun zorladığında.
  19. freygasm

Yorumları okuyunca patladim. 3070tinin 23k olduğuna sizi kim inandirdi merak ettim :D Ürünün stokta olmamasından kaynaklı fiyatlar ürünün değerini belirlemez. O zaman ben de elimdeki 3080ti roga 50k diyebilir miyim? İkinci eli 7000-7500e giden bir kart. Max ederi 12-13k.
Top Bottom