Neler Yeni

Çözüldü✓ 3070ti'lı pckolik sistemi sizce nasıl

RoyPien09

80+ Bronze
O kadar aklından zoru olan insan var mı ya 26-27 ye 3060ti alan
Ciddi diyorum bak şaka değil başka forumlarda gördüm buna şahit olan vs adam bilmiyor nerden bilsin değerini alıp geçiyor senin benim gibi bilen biri 1Tl fazla vermemek için uğraşıyor ama bilmeyene 20bin bile fark olsa gene alır

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
Arkadaşın demek istediği bu devirde gidipte bilen biri sıfıra o karta 20bin vermez demek istiyor gider 2. el daha iyisini alır mesela
ama bilmeyenler alıyor
Buna inan mesela 3060Tİ sistemler 16-17k iken gidipte 26-27 ye alanalr var bu ülkede Ekkran kartımı almıyacaklar @freygasm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Salladım işte qewqewqe anatomi dersi vermiyoruz sonuçta :D
Olay sadece o da değil. Kartın kendi değeri de 23k vs değil.
Resim bekliyorum 😂 almam ben

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    375 KB · Hit: 29
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ömer Seyfettin Yavuzyiğit
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Ciddi diyorum bak şaka değil başka forumlarda gördüm buna şahit olan vs adam bilmiyor nerden bilsin değerini alıp geçiyor senin benim gibi bilen biri 1Tl fazla vermemek için uğraşıyor ama bilmeyene 20bin bile fark olsa gene alır
Garip knk cidden ben bu konuyu kapatacağım galiba herkes baya sistem hakkında olumlu düşünüyor AMD ci bıri olarak sende 😉😅 sence ben 7800xt mi yoksa 3070ti mi oyun oynamayacağım saydığım diğer rende yazılım felan

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Olay sadece o da değil. Kartın kendi değeri de 23k vs değil.
Nzxt şu var zengin dağılın neden anakartinda 2 alır var ben mi yoksa görmüyorum 😅

ayıptır sorması ne kadara dizdin sistemi
Min 30k

Garip knk cidden ben bu konuyu kapatacağım galiba herkes baya sistem hakkında olumlu düşünüyor AMD ci bıri olarak sende 😉😅 sence ben 7800xt mi yoksa 3070ti mi oyun oynamayacağım saydığım diğer rende yazılım felan
Şu soruyada tam olarak bir cevap alayım kapatacağım konuyu

RoyPien09

80+ Bronze
Render yazılım konusunda NVIDA kat kat iyi AMD oyun konusunda, 2 sinide yaparsın AMD'DE ama ben render yazılım vs yapmadığım için oyun ve bu 2 si arasında ne kadar farklar var bilmiyorum açıkcası.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
Hayırlı olsun hocam, çok iyiye almışşınız bende 2. el kart almak istiyorum nerelerden alabilirim genel olarak
Facebook Gpu worldde çok aktif pazar var. 2.el alıcaksan da tepe modeller almanı öneririm. Rog,suprim,evga ftw3,aorus gibi.

https://www.akakce.com/ekran-karti/...g-384-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,1331220622.html Bak demek istediğim olay bu mesela. Kartın fiyatı 53k insanların kafası yok mu 4080 belki 4090 yerine bunu alcak :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Facebook Gpu worldde çok aktif pazar var. 2.el alıcaksan da tepe modeller almanı öneririm. Rog,suprim,evga ftw3,aorus gibi.
Tuf da iyidir colorful İgame seriside iyidir

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım

https://www.akakce.com/ekran-karti/...g-384-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,1331220622.html Bak demek istediğim olay bu mesela. Kartın fiyatı 53k insanların kafası yok mu 4080 belki 4090 yerine bunu alcak :D
Yook kafaları napalım öldürek mi birde 19 ya iyi bir 4070 yokki 😂

Tuf orta seviye bir model. Igame giriş modellerden, Colorfulun tepe modeli vulcan oc ama trde bulunmuyor pek.
Şundan diyorum baya iyi, 48 model ekran kartını kapistirdilar ve en iyi sogutmlardan birini verdi igame kartı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
Yook napalım öldürek mi birde 19 ya iyi bir 4070 yokki 😂
4070de nonoc kullanıcın soğutma performansına bakmasına gerek yok. Throttle 83 derece ki en giriş seviye model bile 70derecelerde çay içiyor ADA lovelace mimarisinden dolayı 2000-3000 serisi gibi ısılar yok 4070ti'a kadar. O yüzden modelin bir önemi yok.
Şundan diyorum baya iyi 48 model ekran kartını kapistirdilar ve en iyi sogutmlardan birini verdi
Ekran kartını tek iyi yapan şey de sıcaklığı değildir. Fanların rpmi, powerlimiti, chipinin ortalaması ekran kartının tierini yükseltir.

4070de nonoc kullanıcın soğutma performansına bakmasına gerek yok. Throttle 83 derece ki en giriş seviye model bile 70derecelerde çay içiyor ADA lovelace mimarisinden dolayı 2000-3000 serisi gibi ısılar yok 4070ti'a kadar. O yüzden modelin bir önemi yok.

Ekran kartını tek iyi yapan şey de sıcaklığı değildir. Fanların rpmi, powerlimiti, chipinin ortalaması ekran kartının tierini yükseltir.
Örnek vermem gerekirse ROG 3080ti max oc ile 62 derece üstünü görmedim. Tuf ile bu derecelerde nonoc şekilde 3060tiyle bile bu değerler zor.

Top Bottom