Neler Yeni

Çözüldü✓ 3070ti'lı pckolik sistemi sizce nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ömer Seyfettin Yavuzyiğit
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
ramkeri gskill32 düşünüyorum +900 vererek, ssd mld m500 1 tb yapmayı düşünüyorum
Çok mantikli ama SSD kalitesiz diyorlardı forum da söylediği hızları vermiyirmus
Mesaj otomatik birleştirildi:

rx 7800 xt 3840 rx 6800 xt 4608
Hmm gördüm ya 6133 bu arada 3070ti da
Özellikle bazı bilmişler görsun de desin laen nasıl oluyor 😂 dimi knk

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
ramkeri gskill32 düşünüyorum +900 vererek, ssd mld m500 1 tb yapmayı düşünüyorum
Gskill üzmez hocam. RGB sevdanız yoksa alıp geçin, ileride heves ederim derseniz de rgb alıp hoş bir görünüm alabilirsiniz. Sonrasında insanın içinde ukte kalabiliyor çünkü:'). SSDyi 1tb yapmanız kesinlikle çok önemli, iyi yapmışsınız.

RoyPien09

80+ Bronze
Çok mantikli ama SSD kalitesiz diyorlardı forum da söylediği hızları vermiyirmus

Hmm gördüm ya 6133 bu arada 3070ti da
Özellikle bazı bilmişler görsun de desin laen nasıl oluyor 😂 dimi knk
AMD ordan kısıyor zaten o yüzden de ucuz biraz AMD oyun için iyi olsa'da NVİDİA yazılım vs render konularından çok iyi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Gskill üzmez hocam. RGB sevdanız yoksa alıp geçin, ileride heves ederim derseniz de rgb alıp hoş bir görünüm alabilirsiniz. Sonrasında insanın içinde ukte kalabiliyor çünkü:'). SSDyi 1tb yapmanız kesinlikle çok önemli, iyi yapmışsınız.
Gskill üzmez mi bana daha iyi bir marka sayar mısınız merak ettim de 😂

amd rx 6800 xt de çok çekirdek kullandı ama rx 7800 xt de baya kıstı rx 7700xt'yi şişirdi o yüzden
Neden ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
XPG veya kingston fury rakip olarak
Xpg değildir de Kingston olabilir adam uzmes demiş ya ona takıldım adam sanacakki arada berede 😂. Ben ona çok taktım hocam 😂 adamla aynı fikirde olsak aykırı yapacağım 😂

RoyPien09

80+ Bronze
Xpg değildir de Kingston olabilir adam uzmes demiş ya ona takıldım adam sanacakki arada berede 😂. Ben ona çok taktım hocam 😂 adamla aynı fikirde olsak aykırı yapacağım 😂
Hazır sistem'de kullanılan coğu ram sorun çıkaracağını samıyorum sonuçta aynı hepsi aynı cl mhz değerlere sahip rakip hazır sistemlerde çok bir etki yaratmaz fps konusunda ama kaliteli olan pahalıdır

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
Gskill üzmez mi bana daha iyi bir marka sayar mısınız merak ettim de 😂

Neden ki
Dostum yazdıklarından sadece yüzüm kızarıyor ama açıkça anlatayım;
Ramler markalarıyla değil chipleriyle karşılaştırılır. Chiplerde de high end chip olmadıkça bir fark yaşamazsın. Chip ne diyeceksin? Default-nonoc kullanıcının hayatında bir şey değiştirmeyecek bir olay. Chip ramin overclock performansını belirler. Samsung b-die top tier chiptir ve bunu bulman çok zordur tamamiyle kumar, bazen de seri numarasından bulabiliyorsun. 8GB tek ram 1500-2000 arasında karaborsada. Bazen 2x8 2k civarlarına bulunabiliyor. Yani senin düşündüğün gibi gskill çöp,corsair çöp diye olmuyor. Her marka minimum 5-6chip kullanıyor ki gskill chiplerinin %60ı cjr,djr bunun yanında samsung b-die da çıkabiliyor. Bilmediğin şeylerde yorum yapmamalısın. Diyeceğim o ki default non-oc kullanıcının ramlerde yapması gereken şey bütçesine uygun veya görünüşe önem veriyorsa ona göre alım yapmasıdır. Bilen adam da zaten gskill mi iyi beni güldürme demez.
Bu siteden de b-die ramlerin fiyatlarına bakabilirsin, %20si de gskillden çıkıyor hatta.

RoyPien09

80+ Bronze
Dostum yazdıklarından sadece yüzüm kızarıyor ama açıkça anlatayım;
Ramler markalarıyla değil chipleriyle karşılaştırılır. Chiplerde de high end chip olmadıkça bir fark yaşamazsın. Chip ne diyeceksin? Default-nonoc kullanıcının hayatında bir şey değiştirmeyecek bir olay. Chip ramin overclock performansını belirler. Samsung b-die top tier chiptir ve bunu bulman çok zordur tamamiyle kumar, bazen de seri numarasından bulabiliyorsun. 8GB tek ram 1500-2000 arasında karaborsada. Bazen 2x8 2k civarlarına bulunabiliyor. Yani senin düşündüğün gibi gskill çöp,corsair çöp diye olmuyor. Her marka minimum 5-6chip kullanıyor ki gskill chiplerinin %60ı cjr,djr bunun yanında samsung b-die da çıkabiliyor. Bilmediğin şeylerde yorum yapmamalısın. Diyeceğim o ki default non-oc kullanıcının ramlerde yapması gereken şey bütçesine uygun veya görünüşe önem veriyorsa ona göre alım yapmasıdır. Bilen adam da zaten gskill mi iyi beni güldürme demez.
Bu siteden de b-die ramlerin fiyatlarına bakabilirsin, %20si de gskillden çıkıyor hatta.
Üstte dediğim gibi daha ayrıntılı demişşin coğu hazır sistemde aynı değerlere sahip ramlar var o yüzden farklı marka olsa bile aralarında uçurum gerektirecek bir fark olmaz belki 1-2 fps belki oda

Top Bottom