Neler Yeni

Çözüldü✓ 3070ti'lı pckolik sistemi sizce nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ömer Seyfettin Yavuzyiğit
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
4070de nonoc kullanıcın soğutma performansına bakmasına gerek yok. Throttle 83 derece ki en giriş seviye model bile 70derecelerde çay içiyor ADA lovelace mimarisinden dolayı 2000-3000 serisi gibi ısılar yok 4070ti'a kadar. O yüzden modelin bir önemi yok.

Ekran kartını tek iyi yapan şey de sıcaklığı değildir. Fanların rpmi, powerlimiti, chipinin ortalaması ekran kartının tierini yükseltir.
Orasıda doğruda igame de iyidir yane puanlamada her konuda baya üstlerdeydi.
Sanda soru 7800xt mi 3070ti mi sence render yazılım 3d felan

RoyPien09

80+ Bronze
Facebook Gpu worldde çok aktif pazar var. 2.el alıcaksan da tepe modeller almanı öneririm. Rog,suprim,evga ftw3,aorus gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla alacağım'da hiç 2. el almadım daha site üzerinden olsa para direk karşı tarafa gitmiyor ama böyle sitelerde nasıl yapıyosun mesela ben bir kart aldım para işi nasıl oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Valla alacağım'da hiç 2. el almadım daha site üzerinden olsa para direk karşı tarafa gitmiyor ama böyle sitelerde nasıl yapıyosun mesela ben bir kart aldım para işi nasıl oluyor.
Parayı veriyorsun adam kargoluyor sana ben şey yaptırmıştım kulaklık alırken canlı yayın

RoyPien09

80+ Bronze
https://www.akakce.com/ekran-karti/...g-384-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,1331220622.html Bak demek istediğim olay bu mesela. Kartın fiyatı 53k insanların kafası yok mu 4080 belki 4090 yerine bunu alcak :D
Çok doğru valla, ama bilmeyen emin ol 53k'ya kim bilir kaç kişi aldı o ekran kartını allah bilir

Parayı veriyorsun adam kargoluyor sana ben şey yaptırmıştım kulaklık alırken canlı yayın
Knk öyle ama adam ya bozuk dandik ürün yollarsa o kadar para veriyoruz allaha emanet mi olalım.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
1- Elden alabilirsin
2-Aracı ile alabilirsin
3- Satıcıların çoğu admin, çok satış yapan insanlar.Referans sistemi dönüyor ve kart dendiği gibi değilse iade alıyor çoğu satıcı. Aksi durumda gruptan atılıyor vs. Havale sonrası kargo ile oluyor bu da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Çok doğru valla, ama bilmeyen emin ol 53k'ya kim bilir kaç kişi aldı o ekran kartını allah bilir

Knk öyle ama adam ya bozuk dandik ürün yollarsa o kadar para veriyoruz allaha emanet mi olalım.
Ben ondan denettiriedim canlı sohbet ile ilk olarak strest twstine sokardim en az 15dk

RoyPien09

80+ Bronze
1- Elden alabilirsin
2-Aracı ile alabilirsin
3- Satıcıların çoğu admin, çok satış yapan insanlar.Referans sistemi dönüyor ve kart dendiği gibi değilse iade alıyor çoğu satıcı. Aksi durumda gruptan atılıyor vs. Havale sonrası kargo ile oluyor bu da.
hmm bakarım bir ya sahibinden vs orada'da çok var iyi bir kart bulursam alacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım

RoyPien09

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Neyse kapatıyorum konuyu artık

Param güvende olayı global olarak yayınlaşşa muhazzam olur'da o'da çok zor

İyi anlamda gerek kalmaz inşallah 🤣🤣
Yane tabikide 😂 fanlarına toz degdirmesin 😂

Almak isteyenler ama tereddütde kalanlar eğer tek amacı oyun ise ve ben dlss3 süz yapamam diyorsa almasın ama yazılım render gibi işlemler yapmak istiyorsanız bunun yanında da oyun istiyorsa kesinlikle hiç düşünmeden alın fiyatı çok iyi.Alanlarada şimdiden hayırlı olsun . Geri kalan sorularınız da varsa tüm yorumları incelerseniz kesin sorunuza cevap bulacaksınız hangi anakart hangi ram hangi SSD hepsi var.

Son düzenleme:

efkar50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahmet
arkadaşlar alırımı bi h.o. aldım sistemi 1 tb ssd 32 gb gskill ram b550 gaming x v2 anakart deepcool 240mm sıvı sogutucu yükselttim 24k ya satın aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
arkadaşlar alırımı bi h.o. aldım sistemi 1 tb ssd 32 gb gskill ram b550 gaming x v2 anakart deepcool 240mm sıvı sogutucu yükselttim 24k ya satın aldım
Uyyy mükemmel beleşe aldım hayırlı olsun .
Allah anakartin fanlarına toz degdirmesin analı babalı büyütsün. Yeter mi knk dualar 😂

efkar50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahmet
Uyyy mükemmel beleşe aldım hayırlı olsun .
Allah anakartin fanlarına toz degdirmesin analı babalı büyütsün. Yeter mi knk dualar 😂
yeter kanka ilk defa gaming pc aldım ulan 3. nesil laptop ile gta 5 oynadım pc yandı size güvenerek aldım valla inşallah bir sorun çıkmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,651
Üyeler
160,868
Son üye
swindws