dombikpanda
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 115
- İsim
- Ömer Seyfettin Yavuzyiğit
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar, Yazılım
- Konu Sahibi Konu Sahibi
1. Ben çöp demedim senin gskill hakkında yaptığın sen üzmez tabirinden dedim ki aslında takilmayacaktim buna 19 ya alan adamın aklından siluphem var dedin ya ben orda takıldım sanaDostum yazdıklarından sadece yüzüm kızarıyor ama açıkça anlatayım;
Ramler markalarıyla değil chipleriyle karşılaştırılır. Chiplerde de high end chip olmadıkça bir fark yaşamazsın. Chip ne diyeceksin? Default-nonoc kullanıcının hayatında bir şey değiştirmeyecek bir olay. Chip ramin overclock performansını belirler. Samsung b-die top tier chiptir ve bunu bulman çok zordur tamamiyle kumar, bazen de seri numarasından bulabiliyorsun. 8GB tek ram 1500-2000 arasında karaborsada. Bazen 2x8 2k civarlarına bulunabiliyor. Yani senin düşündüğün gibi gskill çöp,corsair çöp diye olmuyor. Her marka minimum 5-6chip kullanıyor ki gskill chiplerinin %60ı cjr,djr bunun yanında samsung b-die da çıkabiliyor. Bilmediğin şeylerde yorum yapmamalısın. Diyeceğim o ki default non-oc kullanıcının ramlerde yapması gereken şey bütçesine uygun veya görünüşe önem veriyorsa ona göre alım yapmasıdır. Bilen adam da zaten gskill mi iyi beni güldürme demez.
Bu siteden de b-die ramlerin fiyatlarına bakabilirsin, %20si de gskillden çıkıyor hatta.B-Die Finder
Find Samsung B-Die DDR 4 memory kits on Amazon, Newegg and many more.benzhaomin.github.io