Arama sonuçları: *

1. S

9K Ya itopya da ki bu sistem alınır mı ?

Haksız yere kısmına katılmıyorum, amd işlemcileri çok iyi gelistirirken 4000 serisinde geriye gitmiş 3000 serisi daha iyi. Kıyaslama olarak da 10105f kullanmanız sizin bakış açınız ve daha avantajlı işlemcilerle bir hazır sistem bakmasında yarar var. Burada amaç ürün kötülemek veya eleştirmek...
  2. S

9K Ya itopya da ki bu sistem alınır mı ?

Mutlaka izlemeni tavsiye ederim. Ryzen 4000 serisinden uzak durmalısın, sonradan üzülmek istemiyorsan.
  3. S

İnce Hesap 25.000₺ Sistem

Bunda sadece anakartı B550 yapsanız yeterli gibi. Ekstradan M2 SSD Samsung 980 evo olarak özelleştirilebilir.
  4. S

Özelleştirme yapsanız da yapmasanız da aynı FPS'i alırsınız. (Aynı hız ayarlarında tabii ki, OC yapılınca fark ortaya çıkar) PSU ve sıvı soğutma diğer seçenekler ile alınmalı bu sistem. Özellikle performanslı bir PC olacağı için bu ikisinin değişmesi olmazsa olmaz diyebilirim.
  5. S

Anakart giriş seviye X570, termal soğutması ona rağmen başarılı. Güç beslemesi aşırı OC yapmayacağınızı var sayıp yeterli olur diye düşünüyorum. Ancak bu seviyede bir PC için giriş seviye olmasaymış iyimiş. PSU ve sıvı soğutma kesin özelleştirilmeli. İlk seçenekler olmamalı yani değiştirince de...
  6. S

Bu Sistemi Alıyorum?

PSU modelini yazmamışlar sanırım veya ben göremedim. Kasa da pek ferah bir kasa değil, ama hava akışı açısından iyi gibi ve ısınma yapacağını sanmam.
  7. S

Gamegaraj RTX3060'lı sistem alınır mı?

Cuma 22.00 da gaming gecesine daha ucuza sistem gelebiliyor. Bu fiyatlari gözden çıkardıysanız farklı sitelerden indirimleri mutlaka takip edin derim. Hiç değilse gereğinden fazla fiyata almışken daha iyisini almış olursunuz.
  8. S

TeknoBiyotik indirimli sistem alınır mı??

Ütopik zaten söylediğim şey ama diyelim ev kullanıcıları ağız birliği yapıp almamaya karar verdi, o vakit miningci adam komple sistem almaz. Kısaca üreticiler komple sistemi daha uyguna üretmeye ve ev kullanıcısına ulaştırmaya çalışmak zorunda kalırdı. Miningciler ilk satışta iyi kazandırıyor...
  9. S

TeknoBiyotik indirimli sistem alınır mı??

Piyasa uçtukça ben yorum yapamaz oldum. Çok çok aşırı pahalı diyerek kenara kaçıyorum, pek yorumda bulunamayacağım. Ütopik: Keşke dünya çapında tüm ev kullanıcıları şu artan piyasaya tepki olarak alışveriş yapmasa bir süre. Yoksa piyasa ucuzlamayacak.
  10. S

Gaming Gen Sistem Alma

Mining yüzünden fiyatlar uçmamış olsaydı bu bütçede 1660 Super veya RTX 2060 sistem bile denk gelebilirdi. Sistem de daha iyi olurdu. Bu sistemlerin 3'ü de kötü, aralarından seçmek zorunda kalsam herhalde 1. olanı seçerdim. Ekran kartı tek fanlı olması üzerdi ama yapacak bir şey yok gibi.
  11. S

3060 ryzen 5 3500-3600 Arası hazır sistem önerisi ?

Yazın üretimin artacağını düşündüğüm için fiyatların ucuzlayacağını düşündüm, hem kim bilebilir ki belki de mining olayı azalacak veya bitecek. Dediğiniz gibi tam tersi de olabilir (polyanacılık da yapıyor olabilirim). Uzun vadede belli olmaz. 1 ay da şu piyasa için uzun dönem diyorum çünkü...
  12. S

3060 ryzen 5 3500-3600 Arası hazır sistem önerisi ?

Yalnız 1 ay önceden sormasa daha iyi. Hani alabileceği tarihten 3-5 gün öncesinden heyecandan veya önden araştırma olsun diye sorsa anlarım. 1 ay diyor, bu zamanda 3 günde bile fiyatlar uçabiliyor. Normal bir zamanda değiliz fiyatlar 1 aya ne olur kestirmek mümkün değil, belki de düşecek...
  13. S

QP TRIO Sistem yerine başka ne alınabilir?

Tam beğendim diyecektim ki, üst düzey RAM koymamaları üzdü böyle bir sistem için.
  14. S

QP TRIO Sistem yerine başka ne alınabilir?

QP sistem bence daha iyi, işlemci orada 5800X yaparak da alınabilir ama 5600X zaten RTX 3070 kartı yeteri kadar besler diye düşünüyorum. RAM olsun, PSU olsun QP gayet başarılı bir sistem hazırlamış. Ayrıca sizin attığınız sistemdeki sıvı soğutma değiştirilemiyor olması çok kötü.
  15. S

Neon A1 sistem nasıl? teşekkürler

Kim karşılaştırıyor? (Karıştırıyor olmasınlar???) RTX 2060'ı karıştıranları cidden merak ettim. Hangi kafayla karıştırıyorlar. Pardon tabii ya karşılaştırıyorlar.
  16. S

İzoly Düşünceniz Nedir Sistem İçerde

O da kötü ve aşırı pahalı. Ederi o değil ki, ikinci elde eminim çok daha kaliteli parçalar garantisi devam eden ürünlerle toplanabilir.
  17. S

İzoly Düşünceniz Nedir Sistem İçerde

https://www.gaming.gen.tr/urun/26558/mantis-1660s-amd-ryzen-5-3500-asus-phoenix-gtx-1660-super-oc-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu PC'yi de normalde önermem de, konu sahibi kıyas açısından incelesin diye ekledim. En azından ekran kartı daha iyi konulmuş. Ama ikisi de bence...
  18. S

Aquarius 5A-RTX2060 Sistem Alınır mı?

Bence alınır ama işlemciyi R5 3600 yapmazsanız bazı oyunlarda üzer sizi. Anakartı Gigabyte S2H v2 yapın. SSD konusunda seçenekler arasında en iyisi Samsung 860 EVO ama o da 250 GB. PSU konusunda emin değilim, elinize para geçince değiştirmenizi ve iyi bir PSU almanızı tavsiye ederim. Pahalı ama...
  19. S

RYZEN 5 3600 v PALİT RTX 2060 DUAL EVO OC sistem alınır mı?

Anakart kötü VRM aşırı ısınır, 2060 için ise sistem aşırı pahalı. https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5a-rtx3060/ Bu sistemi anakartı değiştirip alabilirsiniz.
  20. S

ŞU SİSTEMİ BEN DAHA UCUZA TOPLADIM. nE %7 İNDİRİMLİ HALİMİ BU !!

Kasa 300 TL bile olsa üzerine ekleyince sizin topladığınız daha fazla fiyata geliyor. İndirim doğru anlamına geliyor yani.
Top Bottom