Arkadaşlar sistem bu
https://www.gamegaraj.com/urun/gt301-7a-rtx3060-asus/ . Bir kaç özelleştirme yaptım ve ailemi zorlamak istemediğim için bütçeyi düşürdüm.
Alıntıyı görüntüle
Sizce nasıl? Bir de ram önerir misiniz rami değiştirmedim karar veremedim çünkü. 3600 mhz olsun modelini siz daha iyi bilirsiniz bir de yanına pf240 almayı düşünüyorum. Bir kaç tane sorum var 1 2 3 diye cevaplarsanız sevinirim.
1.İşlemci ekran kartına darboğaz yapar mı?(1080p kullanacağım)
2. Anakart nasıldır? Parçalara uyumlu mu? B550m-plus ile b550m-E arasındaki fark nedir? Aralarındaki 126 TL fiyat farkına değer mi?(Asus Prime serisinin tasarımını hiç beğenmediğim için wifi tuf seçtim)
3.Ekran kartı performansı nasıldır? 2 fanlı olduğu için ısınma yapar mı? 3 fanlılardan performans farkı var mıdır?
4. 3200mhz cl16 mı 3600 mhz cl 18 ram mi daha iyi?(Ona göre ram önerirseniz sevinirim)
5.Ssd nasıldır? Kronik sorunu var mıdır? Uzun ömürlü müdür?
6. Psu nasıldır? Herhangi bir elektrik kesintisinde patlar mı? Parçalara yeterli güç sağlar mı?
7.Kasa nasıldır? Hava akışı iyi midir? Isınma yapar mı
8. SilverStone pf240 nasıldır? Soğutması iyi midir? Uzun ömürlü müdür?
9. Sistemde parça takmayı bilmiyorum, youtubeden bakarak sıvı soğutmayı takabilir miyim?
10. Kasa bu haliyle nasıldır alınır mı? Ve bu sistem beni 5-6 yıl götürür mü?
Evet arkadaşlar sorularım bunlar, sisteme az veya gereksiz çok gelen parçalar, değiştirmem gereken parçalar varsa söyler misiniz, bir de ram önerir misiniz? Soruları 1. soru şu 2. soru şu diye cevaplarsanız çok sevinirim ilk defa masaüstü alacağım heyecanlıyım o yüzden ve iyice araştırmak istiyorum