Arama sonuçları: *

1. MuratTheFounderOfGariban

hangi bilgisayar parçaları 2. el alınabilir

Alacağın işlemciye göre işlemciler 2. el alınır. ryzen 3 3100 ryzen 5 3600 gibi işlemciler acayip ucuz 2. elde. Anakart alınır ama sıfır fiyatları daha uygun Ramlerin de sıfır fiyatları daha uygun ama ram de alınır SSDlerin de sıfır fiyatları uygun ama 2. el ssd de alınır. PSU kesinlikle 2. el...
  2. MuratTheFounderOfGariban

Sınıfa sms bomber attım

MAMXKSKCKEKGMELKCLELGKEMGLORMGLRMGKEMFKEKVLDLVKDLKCKEMCKEKCKEKFKEOFKKEOFLRKFKEKFKELGMRLKGLEKGLEKGKOEKGKRKFK3LGLEVKLRMGOEKF AAAAAAAAAAAAAA ANIRDIM
  3. MuratTheFounderOfGariban

Sınıfa sms bomber attım

Birisiyle olan sorununu(karşındakinin muhtemelen sorunun olduğundan haberi bile yok) sms bomb atarak onu rahatsız ederek intikam alarak çözmeye çalışmak nasıl bir sağlık acaba ? Sana günde 2 paxil 1 atarax yazıp uğurluyorum
  4. MuratTheFounderOfGariban

Sınıfa sms bomber attım

Şikâyeti emniyete yaparlarsa oradan savcılığa taşınır, nereden bulmak isterlerse oradan bulurlar
  5. MuratTheFounderOfGariban

Sınıfa sms bomber attım

Benim sabrımı sınama canını sıkarım
  6. MuratTheFounderOfGariban

Sınıfa sms bomber attım

Emniyet istediği zaman vermek zorundalar @Abdullah Hacıgül görürse senin için cevaplar
  7. MuratTheFounderOfGariban

Sınıfa sms bomber attım

Tecrübeli olmak önemli istediğin kadar bil daha sms bomberdan bulunabileceğini bile bilmiyorsun
  8. MuratTheFounderOfGariban

Sınıfa sms bomber attım

şu forumdan birisi nerde olduğunu bulsa kalanı da oradaki tüm ortaöğretim okullarına bu yazışmanın sssini atarsa ne olacak hiç düşünmüyor musun ? Bu kadar emin konuşma istersen 1680269296 olum 8e gidiyorsun 8e. burada ki insanların yüzde 95inin internet ve yszilim bilgisi senden daha fazla...
  9. MuratTheFounderOfGariban

Sınıfa sms bomber attım

Ağzına sağlık
  10. MuratTheFounderOfGariban

Sınıfa sms bomber attım

Şuan sen sadece içini rahatlatmaya çalışıyorsun. Herkes olumsuz cevap veriyor hala olumlu arıyorsun. James gg de böyle bir duruma dusseydi onu da bulurlardı. Bulmak istemeleri önemli
  11. MuratTheFounderOfGariban

Sınıfa sms bomber attım

Kanka hangi okulda okuyosun? Hiç öylesine
  12. MuratTheFounderOfGariban

Sınıfa sms bomber attım

Egmye yazmıştım çevirmiş
  13. MuratTheFounderOfGariban

Sınıfa sms bomber attım

Su gonderinin ssini alip eymur sikayette bulunulsa bile cok kolay sekilde dava yersin
  14. MuratTheFounderOfGariban

Sınıfa sms bomber attım

Zaten yaşın tutmuyor annenin babanın başını yakarsın+ siciline işlerler. 5 yil dağa kaçmak falan hiksye gec onlari. Büyük bir hata yaptım bunun da farkındasın git özür dile
  15. MuratTheFounderOfGariban

Sınıfa sms bomber attım

Ben bilgisayarciyim, daha önce başıma buna benzer bir olay geldi. Istedikleri gibi bulurlar. 8e gidiyorsun olum ya 13 ya 14 yaşındasın bu işin eğitimini almış profesyonel insanlardan kaçacağını mı sanıyorsun? Sadece bulmak istemeleri yeter.
  16. MuratTheFounderOfGariban

Sınıfa sms bomber attım

Botta tutulmuyor olabilir ama dcde tutuluyor istedikleri gibi çıkarırlar. Git özür dile birdaha yapmayacağım falan de
  17. MuratTheFounderOfGariban

Sınıfa sms bomber attım

Discorda ulaşırlarsa istedikleri herşeyi çıkarırlar sen merak etme. sen zeki isen onlar daha zeki
  18. MuratTheFounderOfGariban

Sınıfa sms bomber attım

Donunun markasına kadar bulurlar kanka. Inşallahta bulurlar. Bi bitmediniz
  19. MuratTheFounderOfGariban

Güvenli olmayan bir siteye hemen girip çıksak sorun olur mu?

Hiç sorun olmaz takılma bu kadar. bir şey indirme yeter ki
  20. MuratTheFounderOfGariban

dinoraptzor.org virüsü

Kaspersky indir tarat siler zaten oto
Top Bottom