Sınıfa sms bomber attım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Peki neden böyle boş bir işle uğratın ki yani kızla ne alakan var ki SMS yolladın ?

kardeşim muhtemelen kızın ailesi uğraşmaz ama bu işlelerle uğraşma işi bilen birine denk gelirsin daha bu yaşta sicilin kirlenir git dersine çalış

en kötü dağa kaçar 5 yıl sonra geri şehre inerim
nasıl bulacaklar smslerin neyine bakıp bulacaklar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

doğrulama kodu
Zaten yaşın tutmuyor annenin babanın başını yakarsın+ siciline işlerler. 5 yil dağa kaçmak falan hiksye gec onlari. Büyük bir hata yaptım bunun da farkındasın git özür dile

Yaptığın seçimlerin sonuçları olur seninki de bulunup uzaklaştırma olmak olacak sanırım.

en kötü dağa kaçar 5 yıl sonra geri şehre inerim
nasıl bulacaklar smslerin neyine bakıp bulacaklar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

doğrulama kodu
Dağa kaçsan ne fark eder. Suçun düşmez aksine kaçtıkça daha da suçlanırsın. Başını boş yere yaktın.

Zaten yaşın tutmuyor annenin babanın başını yakarsın+ siciline işlerler. 5 yil dağa kaçmak falan hiksye gec onlari. Büyük bir hata yaptım bunun da farkındasın git özür dile
yok hocam hiç bişey olmaz sadece 20 tane mesaj için tacizci gözüyle bakılmak istemiyoırum ben
ilk önce bi devlet terörü bitirsin sonra kendi vatandaşlarına kendi ülkerinin askerlerinin siciline işlesinler

Biz 8. sınıftayken sokakda dirseklerimiz kanayarak futbol oynardık, sahura kadar geceleri korku hikayeleri dinlerdik şimdiki nesile bak.

Su gonderinin ssini alip eymur sikayette bulunulsa bile cok kolay sekilde dava yersin

yok hocam hiç bişey olmaz sadece 20 tane mesaj için tacizci gözüyle bakılmak istemiyoırum ben
ilk önce bi devlet terörü bitirsin sonra kendi vatandaşlarına kendi ülkerinin askerlerinin siciline işlesinler
Ülke içinde nizam saglanmazsa zaten terörden daha beter oluruz kanunlar olmak zorunda ne anlatiyosun bro

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri