Andromakhe
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,125
Peki neden böyle boş bir işle uğratın ki yani kızla ne alakan var ki SMS yolladın ?
8. Sınıfta yaptığın hayale bak dağda 1 gece kalamassın hayattaen kötü dağa kaçar 5 yıl sonra geri şehre inerim
nasıl bulacaklar smslerin neyine bakıp bulacaklar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
doğrulama kodu
Zaten yaşın tutmuyor annenin babanın başını yakarsın+ siciline işlerler. 5 yil dağa kaçmak falan hiksye gec onlari. Büyük bir hata yaptım bunun da farkındasın git özür dileen kötü dağa kaçar 5 yıl sonra geri şehre inerim
doğrulama kodu
Dağa kaçsan ne fark eder. Suçun düşmez aksine kaçtıkça daha da suçlanırsın. Başını boş yere yaktın.en kötü dağa kaçar 5 yıl sonra geri şehre inerim
doğrulama kodu
Öylemi olmus kankaen kötü dağa kaçar 5 yıl sonra geri şehre inerim
doğrulama kodu
yok hocam hiç bişey olmaz sadece 20 tane mesaj için tacizci gözüyle bakılmak istemiyoırum benZaten yaşın tutmuyor annenin babanın başını yakarsın+ siciline işlerler. 5 yil dağa kaçmak falan hiksye gec onlari. Büyük bir hata yaptım bunun da farkındasın git özür dile
tamam reis en olgun sensinBiz 8. sınıftayken sokakda dirseklerimiz kanayarak futbol oynardık, sahura kadar geceleri korku hikayeleri dinlerdik şimdiki nesile bak.
Ülke içinde nizam saglanmazsa zaten terörden daha beter oluruz kanunlar olmak zorunda ne anlatiyosun broyok hocam hiç bişey olmaz sadece 20 tane mesaj için tacizci gözüyle bakılmak istemiyoırum ben
ilk önce bi devlet terörü bitirsin sonra kendi vatandaşlarına kendi ülkerinin askerlerinin siciline işlesinler
En muhalif sensin anladıkyok hocam hiç bişey olmaz sadece 20 tane mesaj için tacizci gözüyle bakılmak istemiyoırum ben
ilk önce bi devlet terörü bitirsin sonra kendi vatandaşlarına kendi ülkerinin askerlerinin siciline işlesinler