Neler Yeni

Sınıfa sms bomber attım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Hasan344

80+ Gold

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
bişey değişmeyecek sadece yazılım bilginiz benden daha yüksekmiş ya söylediğine göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hocam forum bilgilerimi vermez hele ki donanım arşivi gibi bi güzel forum 20 tane sms attım diye kimseye bilgimi vermez
Muhammed kardeşim bak gibi verirler ve 20sms için değil panel için

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Orkun
Ya o kadar okudum merak edip bomboş bir konu ya. Sen gidip sınıfındaki arkadaşlarına artistlik yapıp hava atmak için şöyle yaptım böyle yaptım demediysen okuldaki kimse seni bulamaz. Suçu icraat ettiğin kişinin ailesinin de bu gelen SMS leri pek umursayacağını da düşünmüyorum. Gerekli kurumlara başvurarak şikayette bulunulsa da peşine düşüleceğini de zannetmiyorum. Otur adam akıllı derslerine çalış arkadaşlarınla top falan oyna bir daha böyle şeylerle uğraşma.

Sana notum: 2023 yılında modern çağdayız. Dünya daki her şey artık internet üzerinden yapılıyor. Dolayısıyla internette imkansız diye bir şey yok. Bulmak isterlerse seni her türlü bulurlar ne yaparsan yap %100 gizlenemezsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
bişey değişmeyecek sadece yazılım bilginiz benden daha yüksekmiş ya söylediğine göre

yok hocam forum bilgilerimi vermez hele ki donanım arşivi gibi bi güzel forum 20 tane sms attım diye kimseye bilgimi vermez
Emniyet istediği zaman vermek zorundalar @Abdullah Hacıgül görürse senin için cevaplar

Ya o kadar okudum merak edip bomboş bir konu ya. Sen gidip sınıfındaki arkadaşlarına artistlik yapıp hava atmak için şöyle yaptım böyle yaptım demediysen okuldaki kimse seni bulamaz. Suçu icraat ettiğin kişinin ailesinin de bu gelen SMS leri pek umursayacağını da düşünmüyorum. Gerekli kurumlara başvurarak şikayette bulunulsa da peşine düşüleceğini de zannetmiyorum. Otur adam akıllı derslerine çalış arkadaşlarınla top falan oyna bir daha böyle şeylerle uğraşma.

Sana notum: 2023 yılında modern çağdayız. Dünya daki her şey artık internet üzerinden yapılıyor. Dolayısıyla internette imkansız diye bir şey yok. Bulmak isterlerse seni her türlü bulurlar ne yaparsan yap %100 gizlenemezsin.
tamamdır hocam teşekkür ederim :D

Emniyet istediği zaman vermek zorundalar @Abdullah Hacıgül görürse senin için cevaplar
emniyet niye istesin?

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
İmkansız diye bir şey yok maalesef dostum. Onlarca yazılımcının bulunduğu projelerde o kadar komik Zafiyetler çıkıyor ki inanılacak gibi değil :) Bulunursun.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
niye bu kadar azgınsınız?? sapık tecavüzcü ırz düşmanı namus olmayan cocuk
125859.jpg

1680269450996.png

1680269488937.png

şu sapıklık artık bambaşka bir seviyeye ulaştı. şuan yaşayan insanlara libido sınırı getirip imha etmek lazım. doğuştan önlemler alınmazsa geleceğin insanları bu şekilde. yetiştirilme koşulları da var gerçi. böyle sapıklar bizim ortaokulda da çok vardı birde açık açık önüne gelene yapışmalarına rağmen sapık deyince zorlarına gidiyor. sapıksın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
tamamdır hocam teşekkür ederim :D

emniyet niye istesin?
Şikâyeti emniyete yaparlarsa oradan savcılığa taşınır, nereden bulmak isterlerse oradan bulurlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,503
Üyeler
160,852
Son üye
Thec1xc
Top Bottom