MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,237
Tecrübeli olmak önemli istediğin kadar bil daha sms bomberdan bulunabileceğini bile bilmiyorsunhtml css
php js biliyorum?
Tecrübeli olmak önemli istediğin kadar bil daha sms bomberdan bulunabileceğini bile bilmiyorsunhtml css
php js biliyorum?
Madem o kadar bilgilisin(saniyorsun) kendini kurtar o zaman.html css
php js biliyorum?
not trueforum bana ağrıda yaşadığını söylüyor sence vermez mi D:
siz fazla tecrübelisiniz kızlara çok sms attınız galibaTecrübeli olmak önemli istediğin kadar bil daha sms bomberdan bulunabileceğini bile bilmiyorsun
Muhammed kardeşim bak gibi verirler ve 20sms için değil panel içinbişey değişmeyecek sadece yazılım bilginiz benden daha yüksekmiş ya söylediğine göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok hocam forum bilgilerimi vermez hele ki donanım arşivi gibi bi güzel forum 20 tane sms attım diye kimseye bilgimi vermez
panel hiç kullanmadımMuhammed kardeşim bak gibi verirler ve 20sms için değil panel için
Emniyet istediği zaman vermek zorundalar @Abdullah Hacıgül görürse senin için cevaplarbişey değişmeyecek sadece yazılım bilginiz benden daha yüksekmiş ya söylediğine göre
yok hocam forum bilgilerimi vermez hele ki donanım arşivi gibi bi güzel forum 20 tane sms attım diye kimseye bilgimi vermez
tamamdır hocam teşekkür ederimYa o kadar okudum merak edip bomboş bir konu ya. Sen gidip sınıfındaki arkadaşlarına artistlik yapıp hava atmak için şöyle yaptım böyle yaptım demediysen okuldaki kimse seni bulamaz. Suçu icraat ettiğin kişinin ailesinin de bu gelen SMS leri pek umursayacağını da düşünmüyorum. Gerekli kurumlara başvurarak şikayette bulunulsa da peşine düşüleceğini de zannetmiyorum. Otur adam akıllı derslerine çalış arkadaşlarınla top falan oyna bir daha böyle şeylerle uğraşma.
Sana notum: 2023 yılında modern çağdayız. Dünya daki her şey artık internet üzerinden yapılıyor. Dolayısıyla internette imkansız diye bir şey yok. Bulmak isterlerse seni her türlü bulurlar ne yaparsan yap %100 gizlenemezsin.
emniyet niye istesin?Emniyet istediği zaman vermek zorundalar @Abdullah Hacıgül görürse senin için cevaplar
hayatında duyamayacağın güzel Türkçe kelimeler söylemeyeceğim benden küçüksün yakışmaz banapanel hiç kullanmadım
Benim sabrımı sınama canını sıkarımnot true
siz fazla tecrübelisiniz kızlara çok sms attınız galiba
Şikâyeti emniyete yaparlarsa oradan savcılığa taşınır, nereden bulmak isterlerse oradan bulurlartamamdır hocam teşekkür ederim
emniyet niye istesin?