Neler Yeni

Sınıfa sms bomber attım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Konu amacından sapıyor gerekli sorularının cevaplarını verdik. Bence seninde uzatmamanı öneririm dostum.

niye bu kadar azgınsınız?? sapık tecavüzcü ırz düşmanı namus olmayan cocuk
125859.jpg

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
şu sapıklık artık bambaşka bir seviyeye ulaştı. şuan yaşayan insanlara libido sınırı getirip imha etmek lazım. doğuştan önlemler alınmazsa geleceğin insanları bu şekilde. yetiştirilme koşulları da var gerçi. böyle sapıklar bizim ortaokulda da çok vardı birde açık açık önüne gelene yapışmalarına rağmen sapık deyince zorlarına gidiyor. sapıksın.
evet hocam libidiom yüksek fakat sokaktaki her kıza sarkılmıyorum gayet saygılı biriyim gerçek hayatımda? ne yaşıyosunuz siz

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
evet hocam libidiom yüksek fakat sokaktaki her kıza sarkılmıyorum gayet saygılı biriyim gerçek hayatımda? ne yaşıyosunuz siz
Birisiyle olan sorununu(karşındakinin muhtemelen sorunun olduğundan haberi bile yok) sms bomb atarak onu rahatsız ederek intikam alarak çözmeye çalışmak nasıl bir sağlık acaba ? Sana günde 2 paxil 1 atarax yazıp uğurluyorum

Birisiyle olan sorununu(karşındakinin muhtemelen sorunun olduğundan haberi bile yok) sms bomb atarak onu rahatsız ederek intikam alarak çözmeye çalışmak nasıl bir sağlık acaba ? Sana günde 2 paxil 1 atarax yazıp uğurluyorum
tamamdır hocam 20 tane doğrulama kodu gönderdim diye interpol beni kırmızı bültenle arıyor şu an ve tacizci damgası yedim teşekkürler herkese. :D

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Muhammed yılmaz
tamamdır hocam 20 tane doğrulama kodu gönderdim diye interpol beni kırmızı bültenle arıyor şu an ve tacizci damgası yedim teşekkürler herkese. :D
canım kardeşim 8.sınıfta daha bu yaşta böyle şeyleri düşünmene gerek yok forumuda boş boş konularala doldurma

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
evet arkadaşlar uyarı yedim ama buna değdi
MAMXKSKCKEKGMELKCLELGKEMGLORMGLRMGKEMFKEKVLDLVKDLKCKEMCKEKCKEKFKEOFKKEOFLRKFKEKFKELGMRLKGLEKGLEKGKOEKGKRKFK3LGLEVKLRMGOEKF AAAAAAAAAAAAAA ANIRDIM

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
yo baya baya nitelikli sapık ve tacizci olma yolunda ilerliyorsun aslında bu forumda yazdığın her yazı bir kanıt niteliğinde olduğundan ki panel kullanımı kvkk ihlali olduğu için biri burdan seni şikayet etse adliyede alırsın soluğu :D forumun seni savuncağını hiç düşünme

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
yo baya baya nitelikli sapık ve tacizci olma yolunda ilerliyorsun aslında bu forumda yazdığın her yazı bir kanıt niteliğinde olduğundan ki panel kullanımı kvkk ihlali olduğu için biri burdan seni şikayet etse adliyede alırsın soluğu :D forumun seni savuncağını hiç düşünme
tm dır hocam 20 tane sms attım tacizciyim. mernis panel falan hayatımda hiç kullanmadım arkadaş gösterdi sadece. kimsenin bilgilerini falanda yaymadım. bilip bilmeden konuşmayın lütfen. üstelik bu forumda kimseye bişey yapmadım. beni kim neden nasıl şikayet etsin

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
PichHasso
işin garip tarafı burada ismi soy ismi yaşadığı şehri her şey ortada nasıl bu kadar rahat

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
Yani kafaya takılırsa ve peşine düşülürse evet bulunur ancak süreç çok uzun olur discord üzerinden atıyormuşsun zaten, kızın babası veya tanıdığı emniyette çalışmıyorsa kimse uğraşmaz bununla en fazla discorduna ulaşırlar oradan bilgileri falan istemeleri lazım discorddan muhtemelen bilgielrini adli vaka olduğu için paylaşırlar ama dediğim gibi kızın bi tanıdığı emniyetteyse işleme konur bu konu yoksa bir sorun olmaz. Normal şekilde bulamazlar.
şöyle söyliyim discord savcılığın adını duyunca tüm verileri 1 saatte toplayıp veren firma

aynı şekilde forumda böyle bir suç işlendiği gösterilip savcılık raporu gelirse forum bir saniye durmadan verileri verir .D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom