EmirhanBayramFK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 904
Konu amacından sapıyor gerekli sorularının cevaplarını verdik. Bence seninde uzatmamanı öneririm dostum.
evet hocam libidiom yüksek fakat sokaktaki her kıza sarkılmıyorum gayet saygılı biriyim gerçek hayatımda? ne yaşıyosunuz sizniye bu kadar azgınsınız?? sapık tecavüzcü ırz düşmanı namus olmayan cocuk
![]()
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
şu sapıklık artık bambaşka bir seviyeye ulaştı. şuan yaşayan insanlara libido sınırı getirip imha etmek lazım. doğuştan önlemler alınmazsa geleceğin insanları bu şekilde. yetiştirilme koşulları da var gerçi. böyle sapıklar bizim ortaokulda da çok vardı birde açık açık önüne gelene yapışmalarına rağmen sapık deyince zorlarına gidiyor. sapıksın.
Birisiyle olan sorununu(karşındakinin muhtemelen sorunun olduğundan haberi bile yok) sms bomb atarak onu rahatsız ederek intikam alarak çözmeye çalışmak nasıl bir sağlık acaba ? Sana günde 2 paxil 1 atarax yazıp uğurluyorumevet hocam libidiom yüksek fakat sokaktaki her kıza sarkılmıyorum gayet saygılı biriyim gerçek hayatımda? ne yaşıyosunuz siz
tamamdır hocam 20 tane doğrulama kodu gönderdim diye interpol beni kırmızı bültenle arıyor şu an ve tacizci damgası yedim teşekkürler herkese.Birisiyle olan sorununu(karşındakinin muhtemelen sorunun olduğundan haberi bile yok) sms bomb atarak onu rahatsız ederek intikam alarak çözmeye çalışmak nasıl bir sağlık acaba ? Sana günde 2 paxil 1 atarax yazıp uğurluyorum
evet arkadaşlar uyarı yedim ama buna değdidostum sen ***** mısın why yani sebebin ne
uyarı yicem ama buna değicek
canım kardeşim 8.sınıfta daha bu yaşta böyle şeyleri düşünmene gerek yok forumuda boş boş konularala doldurmatamamdır hocam 20 tane doğrulama kodu gönderdim diye interpol beni kırmızı bültenle arıyor şu an ve tacizci damgası yedim teşekkürler herkese.![]()
MAMXKSKCKEKGMELKCLELGKEMGLORMGLRMGKEMFKEKVLDLVKDLKCKEMCKEKCKEKFKEOFKKEOFLRKFKEKFKELGMRLKGLEKGLEKGKOEKGKRKFK3LGLEVKLRMGOEKF AAAAAAAAAAAAAA ANIRDIMevet arkadaşlar uyarı yedim ama buna değdi
yo baya baya nitelikli sapık ve tacizci olma yolunda ilerliyorsun aslında bu forumda yazdığın her yazı bir kanıt niteliğinde olduğundan ki panel kullanımı kvkk ihlali olduğu için biri burdan seni şikayet etse adliyede alırsın soluğutamamdır hocam 20 tane doğrulama kodu gönderdim diye interpol beni kırmızı bültenle arıyor şu an ve tacizci damgası yedim teşekkürler herkese.![]()
en iyi cevap olarak atmıştım yanlışlıkla uyarı almana sebep oldum galiba :Cevet arkadaşlar uyarı yedim ama buna değdi
tm dır hocam 20 tane sms attım tacizciyim. mernis panel falan hayatımda hiç kullanmadım arkadaş gösterdi sadece. kimsenin bilgilerini falanda yaymadım. bilip bilmeden konuşmayın lütfen. üstelik bu forumda kimseye bişey yapmadım. beni kim neden nasıl şikayet etsinyo baya baya nitelikli sapık ve tacizci olma yolunda ilerliyorsun aslında bu forumda yazdığın her yazı bir kanıt niteliğinde olduğundan ki panel kullanımı kvkk ihlali olduğu için biri burdan seni şikayet etse adliyede alırsın soluğuforumun seni savuncağını hiç düşünme
şöyle söyliyim discord savcılığın adını duyunca tüm verileri 1 saatte toplayıp veren firmaYani kafaya takılırsa ve peşine düşülürse evet bulunur ancak süreç çok uzun olur discord üzerinden atıyormuşsun zaten, kızın babası veya tanıdığı emniyette çalışmıyorsa kimse uğraşmaz bununla en fazla discorduna ulaşırlar oradan bilgileri falan istemeleri lazım discorddan muhtemelen bilgielrini adli vaka olduğu için paylaşırlar ama dediğim gibi kızın bi tanıdığı emniyetteyse işleme konur bu konu yoksa bir sorun olmaz. Normal şekilde bulamazlar.