Neler Yeni

Sınıfa sms bomber attım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Lan bide komik olanda daha 8. sınıf olman. 8. sınıfta disipline gittin diye hırs mı yaptın gerçekten :D
Arkadaşından gaza gelip, çok havalı oluruz havalarına girdin sanırım. Ya arkadaşın korkup if*alarsa o zaman ne yapacaksın?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
tm peki o kişiye hiç bişey yapmadım ne diye açıcak :D
aslında şöyle açıyor kişisel veri olan telefon numaralarını paylaşmandan kaynaklı dava açılıyor bak sana şöyle söyliyim seni digitürk falan arıyorya ev interneti diye aslında o da kvkk ihlali gidip dava açıyorsun ki açtım yani numara paylaşımı bir yere yazman falan ben burda şimdi 053******** diye birinin numaranı yazsam bu bile kvkk ihlali yani her türlü suç

Lan bide komik olanda daha 8. sınıf olman. 8. sınıfta disipline gittin diye hırs mı yaptın gerçekten :D
Arkadaşından gaza gelip, çok havalı oluruz havalarına girdin sanırım. Ya arkadaşın korkup if*alarsa o zaman ne yapacaksın?
kimse bilmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslında şöyle açıyor kişisel veri olan telefon numaralarını paylaşmandan kaynaklı dava açılıyor bak sana şöyle söyliyim seni digitürk falan arıyorya ev interneti diye aslında o da kvkk ihlali gidip dava açıyorsun ki açtım yani numara paylaşımı bir yere yazman falan ben burda şimdi 053******** diye birinin numaranı yazsam bu bile kvkk ihlali yani her türlü suç
sonuç olarak bişey olacakmı bana 20 tane mesaj attım diye hayır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
kimse bilmiyor

Bilemezsin hocam. 8. sınıfsın daha arkadaşının korkması çok büyük bir ihtimal bence :D
Ayrıca şuan ben bile seni dava edebilirim haberin olsun da. Çoğu şeyini if*aladın zaten.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,506
İsim
ArtiAnius
kimse bilmiyor

şey işin içine girilirse kesinlikle olucak ama şuan benim işim boyumu aşmış senle uğraşmakta istemiyorum kardeşimden bile küçüksün ama muhtemelen uğraşıcam seninle :D

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bidaha at akılları başlarına gelsin tehdit etmek neymiş.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
531
İsim
PichHasso
kimse bilmiyor

20 mesaj değil tek bir mesaj ile bile olabilecek bir sürü işlem vardır kişisel verileri ihlal ediyorsun sen sonuç olarak yani sayısına bakma 20 100 200 veya 1 fark etmiyor

20 mesaj değil tek bir mesaj ile bile olabilecek bir sürü işlem vardır kişisel verileri ihlal ediyorsun sen sonuç olarak yani sayısına bakma 20 100 200 veya 1 fark etmiyor
tamam devlet ilk önce tecavüzcüleri hapise atsında ondan sonra benle uğraşsın ne diyeyim?

Hocam suçluysanız avukat napsın?
Suçunuzu nasıl savunacak sizin :D
savunmak herkesin hakkı terörist bile olsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Hocam teröristlerle alıp veremediğiniz ne?
Ülkemizin vatandaşısın diye sana dokunmasınlar mı yani? Bunu mu istiyorsun? Madem bu kadar korkacaktın hiç yapmasaydın.

tamam devlet ilk önce tecavüzcüleri hapise atsında ondan sonra benle uğraşsın ne diyeyim?

Ayrıca savunsalar bile, sicilin kirlendi diyorum :D
Büyüyünce anlarsın ne kadar illet bir şey olduğunu.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom