hocam siz anlamıyosunuz galiba. 17 yaşında adamlar gelmiş burda BeN iSteSem saNa Dava açarım çoğu şeyini ifşaladın falan diyor. dışarıda 3 kişi hayal edin a kişisi b kişisi ve c kişisi. a kişisi durduk yere b kişisine yumruk attı. b kişi şikayetçi olmadı. c kişisi şikayet edebilir mi b kişisi şikayetçi olmadığı halde? benim bu forumdaki kişilere hiç bişey yaptığım falan yok. diyor burda sana davarım açarım. e açarsan aç ben sana ne yapmışım? üstelik dava açmak maddi bir şey vericeksen 5 bin tl buyur aç gel. ama eğer davada sen haksız çıkarsan ben senden 10 bin tl tazminat talep ederim haberin olsunHocam teröristlerle alıp veremediğiniz ne?
Ülkemizin vatandaşısın diye sana dokunmasınlar mı yani? Bunu mu istiyorsun? Madem bu kadar korkacaktın hiç yapmasaydın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca savunsalar bile, sicilin kirlendi diyorum
Büyüyünce anlarsın ne kadar illet bir şey olduğunu.
hiç sevgilim bile olmadı hiç bi kızın eline falanda dokunmadımtecavüzcüsün sapıksın
ağrıda yaşadığı için terör çok orda o yüzden hocamHocam teröristlerle alıp veremediğiniz ne?
Ülkemizin vatandaşısın diye sana dokunmasınlar mı yani? Bunu mu istiyorsun? Madem bu kadar korkacaktın hiç yapmasaydın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca savunsalar bile, sicilin kirlendi diyorum
Büyüyünce anlarsın ne kadar illet bir şey olduğunu.
Haksız çıkma ihtimalim yok haberin olsun da.hocam siz anlamıyosunuz galiba. 17 yaşında adamlar gelmiş burda BeN iSteSem saNa Dava açarım çoğu şeyini ifşaladın falan diyor. dışarıda 3 kişi hayal edin a kişisi b kişisi ve c kişisi. a kişisi durduk yere b kişisine yumruk attı. b kişi şikayetçi olmadı. c kişisi şikayet edebilir mi b kişisi şikayetçi olmadığı halde? benim bu forumdaki kişilere hiç bişey yaptığım falan yok. diyor burda sana davarım açarım. e açarsan aç ben sana ne yapmışım? üstelik dava açmak maddi bir şey vericeksen 5 bin TL buyur aç gel. ama eğer davada sen haksız çıkarsan ben senden 10 bin TL tazminat talep ederim haberin olsun
tecavüzcülerin hakime olan ifadeleri la bunlar dsjlşadksdfashiç sevgilim bile olmadı hiç bi kızın eline falanda dokunmadım
haksız çıkma ihtimalin var. çünkü savcıları hakimleri meşgul ediyorsun boş bi konu için. üstelik benim sana bişey yaptığım falanda yok buda senin haksız çıkman için 2. bi sebep. sanırım savcıların çalışma mantığını falan bilmiyosunuzHaksız çıkma ihtimalim yok haberin olsun da.
Ayrıca şikayetçi olmuşlar ki, ta okulun müdürüne kadar gitmiş konu
b kişisi a kişisini şiakyet etmedi diye a kişisi daha da azıtacak ve daha saldırgan olucak ama c kişisi onu engellediği için ilerde belki yaşanıcak büyük bir felaketi önlemiş olucak. potansiyel katil.hocam siz anlamıyosunuz galiba. 17 yaşında adamlar gelmiş burda BeN iSteSem saNa Dava açarım çoğu şeyini ifşaladın falan diyor. dışarıda 3 kişi hayal edin a kişisi b kişisi ve c kişisi. a kişisi durduk yere b kişisine yumruk attı. b kişi şikayetçi olmadı. c kişisi şikayet edebilir mi b kişisi şikayetçi olmadığı halde? benim bu forumdaki kişilere hiç bişey yaptığım falan yok. diyor burda sana davarım açarım. e açarsan aç ben sana ne yapmışım? üstelik dava açmak maddi bir şey vericeksen 5 bin TL buyur aç gel. ama eğer davada sen haksız çıkarsan ben senden 10 bin TL tazminat talep ederim haberin olsun
Boş bir konu derken?haksız çıkma ihtimalin var. çünkü savcıları hakimleri meşgul ediyorsun boş bi konu için. üstelik benim sana bişey yaptığım falanda yok buda senin haksız çıkman için 2. bi sebep. sanırım savcıların çalışma mantığını falan bilmiyosunuz
evet fakat ben azıtmadığıma göre?b kişisi a kişisini şiakyet etmedi diye a kişisi daha da azıtacak ve daha saldırgan olucak ama c kişisi onu engellediği için ilerde belki yaşanıcak büyük bir felaketi önlemiş olucak. potansiyel katil.
al işte ya kızdırdınız reisi, abi şunlara salla iki üç tane sms bombası akılları başına gelsin sana dava açmak neymiş görsünler bu ne ya? Salla iki üç tane şu mühendislerede sıraya dizilsinler aslan abimhocam siz anlamıyosunuz galiba. 17 yaşında adamlar gelmiş burda BeN iSteSem saNa Dava açarım çoğu şeyini ifşaladın falan diyor. dışarıda 3 kişi hayal edin a kişisi b kişisi ve c kişisi. a kişisi durduk yere b kişisine yumruk attı. b kişi şikayetçi olmadı. c kişisi şikayet edebilir mi b kişisi şikayetçi olmadığı halde? benim bu forumdaki kişilere hiç bişey yaptığım falan yok. diyor burda sana davarım açarım. e açarsan aç ben sana ne yapmışım? üstelik dava açmak maddi bir şey vericeksen 5 bin TL buyur aç gel. ama eğer davada sen haksız çıkarsan ben senden 10 bin TL tazminat talep ederim haberin olsun
boş bir konu 20 tane mesaj diye kim kimle 2-3 yıl uğraşır. dava açmak uzun süren bir işlemdirBoş bir konu derken?
Panel açıp insanları sapıkca rahatsız etmek, ne zaman boş bir konu oldu?