ilkerdnmz37
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
R R R R R
aslında şöyle açıyor kişisel veri olan telefon numaralarını paylaşmandan kaynaklı dava açılıyor bak sana şöyle söyliyim seni digitürk falan arıyorya ev interneti diye aslında o da kvkk ihlali gidip dava açıyorsun ki açtım yani numara paylaşımı bir yere yazman falan ben burda şimdi 053******** diye birinin numaranı yazsam bu bile kvkk ihlali yani her türlü suçtm peki o kişiye hiç bişey yapmadım ne diye açıcak![]()
kimse bilmiyorLan bide komik olanda daha 8. sınıf olman. 8. sınıfta disipline gittin diye hırs mı yaptın gerçekten
Arkadaşından gaza gelip, çok havalı oluruz havalarına girdin sanırım. Ya arkadaşın korkup if*alarsa o zaman ne yapacaksın?
sonuç olarak bişey olacakmı bana 20 tane mesaj attım diye hayır?aslında şöyle açıyor kişisel veri olan telefon numaralarını paylaşmandan kaynaklı dava açılıyor bak sana şöyle söyliyim seni digitürk falan arıyorya ev interneti diye aslında o da kvkk ihlali gidip dava açıyorsun ki açtım yani numara paylaşımı bir yere yazman falan ben burda şimdi 053******** diye birinin numaranı yazsam bu bile kvkk ihlali yani her türlü suç
Bilemezsin hocam. 8. sınıfsın daha arkadaşının korkması çok büyük bir ihtimal bencekimse bilmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sonuç olarak bişey olacakmı bana 20 tane mesaj attım diye hayır?
şey işin içine girilirse kesinlikle olucak ama şuan benim işim boyumu aşmış senle uğraşmakta istemiyorum kardeşimden bile küçüksün ama muhtemelen uğraşıcam seninlekimse bilmiyor
evet hocam dava açın bekliyorum. siz dava açarken ben elimle armut toplayacam zaten avukat falan tutmayacam değil miBilemezsin hocam. 8. sınıfsın daha arkadaşının korkması çok büyük bir ihtimal bence
Ayrıca şuan ben bile seni dava edebilirim haberin olsun da. Çoğu şeyini if*aladın zaten.
Sana en basit olacak şeyi söyleyeyim.sonuç olarak bişey olacakmı bana 20 tane mesaj attım diye hayır?
20 mesaj değil tek bir mesaj ile bile olabilecek bir sürü işlem vardır kişisel verileri ihlal ediyorsun sen sonuç olarak yani sayısına bakma 20 100 200 veya 1 fark etmiyorkimse bilmiyor
Hocam suçluysanız avukat napsın?evet hocam dava açın bekliyorum. siz dava açarken ben elimle armut toplayacam zaten avukat falan tutmayacam değil mi![]()
tamam devlet ilk önce tecavüzcüleri hapise atsında ondan sonra benle uğraşsın ne diyeyim?20 mesaj değil tek bir mesaj ile bile olabilecek bir sürü işlem vardır kişisel verileri ihlal ediyorsun sen sonuç olarak yani sayısına bakma 20 100 200 veya 1 fark etmiyor
savunmak herkesin hakkı terörist bile olsaHocam suçluysanız avukat napsın?
Suçunuzu nasıl savunacak sizin![]()
Hocam teröristlerle alıp veremediğiniz ne?savunmak herkesin hakkı terörist bile olsa
Ayrıca savunsalar bile, sicilin kirlendi diyorumtamam devlet ilk önce tecavüzcüleri hapise atsında ondan sonra benle uğraşsın ne diyeyim?
savunmak herkesin hakkı terörist bile olsa