Neler Yeni

Sınıfa sms bomber attım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
haksız çıkma ihtimalin var. çünkü savcıları hakimleri meşgul ediyorsun boş bi konu için. üstelik benim sana bişey yaptığım falanda yok buda senin haksız çıkman için 2. bi sebep. sanırım savcıların çalışma mantığını falan bilmiyosunuz :D
Yarın bir gün bana da yapma ihtimalin var bilemeyiz.
Bu yüzden istediğim gibi de ederim :D

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Şu sanal mafyalar cidden çok olmaya başladı. Geçen aynı şekilde bir eleman tehdit etti bana yok ailene mesaj atarım vs. diye, 60-70 TL'ye aldıkları bizim hükümet sağolsun sızdırılan verilerle takılıyorlar. Çok garip.
Kanka 2022 panel ücretsiz bulunabiliyor, parayada gerek yok artık

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
boş bir konu 20 tane mesaj diye kim kimle 2-3 yıl uğraşır. dava açmak uzun süren bir işlemdir
İstediğin kadar uzun sürsün dostum.
Yine de uğraşan sen olacaksın başın şişicek. 2-3 Yıl uğraşacağın konuya boş bir konu diyorsun hala üstelik sonun da sen haksız çıkacaksın.
Ve dediğim gibi. Sicil...

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Yarın bir gün bana da yapma ihtimalin var bilemeyiz.
Bu yüzden istediğim gibi de ederim :D
aynen şu an kuzey korenin türkiyeye nükleer bomba atma riski var ama atıcak mı atmıyacak mı belli değil. türkiye önlem alıyor ve atom bombası atıyor kuzey koreye. :D
------------
işte senin sandığın gibi ihtimallerle çalışmıyor bu sistem

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
evet fakat ben azıtmadığıma göre?
cezasız suç daha büyük bir suçun habercisi. Her şeyin cezası olmalı. adalet. burada sen yapmasan bile yırtman başka birini cesaretlendirecek. para cezası yemesen bile en azından cezan taciz ettiğin kişilerden gidip özür dilemen suçlunun sen olduğu bilinmesi sınıftaki herkesi zan altında bırakmış olmak ekstra bir suç.

cezasız suç daha büyük bir suçun habercisi. Her şeyin cezası olmalı. adalet. burada sen yapmasan bile yırtman başka birini cesaretlendirecek. para cezası yemesen bile en azından cezan taciz ettiğin kişilerden gidip özür dilemen suçlunun sen olduğu bilinmesi sınıftaki herkesi zan altında bırakmış olmak ekstra bir suç.
başkasını cesaretlendirmesi benim umrumda değil benide alakadar etmez :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vaaaayyy reis lamer işi falan onlarıda biliyor heee. Diğer haçker forumlarınada kayıt olunmuş belli, bir şeyler izlenmiş yutuptan :D :D (!)
evet dava açıcaksanız buyrun açın profilimde yazıyor ismim soy ismim yaşadığım şehir. buyrun gelin bekliyorum hepinizi dava açmanızı size yapmadığım bişey yüzünden :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
aynen şu an kuzey korenin türkiyeye nükleer bomba atma riski var ama atıcak mı atmıyacak mı belli değil. türkiye önlem alıyor ve atom bombası atıyor kuzey koreye. :D
------------
işte senin sandığın gibi ihtimallerle çalışmıyor bu sistem
Ben şuan senin olayın da tanığım. Dediğin a b c mantığında ki c kişisi gibiyim.
Elimde delil olması, dava etmem için bir sebep.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
059D0025-6B74-441F-8639-9D06F4F374BA.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
evet dava açıcaksanız buyrun açın profilimde yazıyor ismim soy ismim yaşadığım şehir. buyrun gelin bekliyorum hepinizi dava açmanızı size yapmadığım bişey yüzünden :D
Reis bize yapmadığın bir şey ama.
O zaman suçlarda tanık mantığı niye var? Tanıklar da bana bir şey olmadı diyip kenara çekilsin o zaman :D

evet fakat bu a kişisinin c kişisine bişey yapmadığı halde c kişisinin a kişisine dava etmesi gibi bir lüksü yok.
Var. O zaman tanık diye bir şey kalmazdı dostum.

evet benim yerimde siz olsanız ülkeyi bile terk etmiştiniz. :D işte sizin yüreğiniz bu. bi konu hakkında bilip bilmeden insanları meşgul ediyosunuz sadece.

Reis bize yapmadığın bir şey ama.
O zaman suçlarda tanık mantığı niye var? Tanıklar da bana bir şey olmadı diyip kenara çekilsin o zaman :D

Var. O zaman tanık diye bir şey kalmazdı dostum.
b kişisi eğer a kişisine yumruk yedi diye dava açsaydı c kişisinide tanık diye yanına alabilirdi. tanığın mantığı budur. eğer sms attığım kişi bana dava açarsa buyrun gelin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom