Arama sonuçları: *

1. Oneomous

Dün satın aldığım Antivirüs programını silmeli miyim?

Bence silmelisin sebebi ise arka planda yük bindirir fakat sistemin iyi ise dert edilecek bir şey değil ama düşük bütçeli bir sistem ise kullanmanı önermem.
  2. Oneomous

Discord tel no gerekli mi ?

Ya görseler ne yapacaklar senin telefon numaranı,hesabını geri almak için çok yardımcı olacaktır.
  3. Oneomous

virüs programına gerek var mı

Yani bence en mantıklısı öyle virüs olduğunu hissedersen yüklersin tarama yaparsın. Mesela virüs bulaştığı zaman görev yöneticisinden yakalayıp siliyorum. Saçma site açan virüsleri felan çok rahat düzeltiyorsun öyle.
  4. Oneomous

virüs programına gerek var mı

Bence gerek yoktur özel bir şeyler saklamıyorsan eğer gereksiz bence.
  5. Oneomous

[YARDIM] PC De Virüs Var Mıdır?

Bulduğu dosyayı silin,neden olmasın hile programı indirmişsiniz.
  6. Oneomous

antivirüs programı önerisi

Daha önce böyle bir konu açmıştım kaspersky önermişlerdi.
  7. Oneomous

En iyi Antivirüs programı

Tabii indirip hemen test ediyorum. 1603312373 Bunda daha az dosya taradı sanırım ve baya kısa sürdü. 1 Tane buldu fakat bulduğu dosya cheat engine ets2 için kullanıyorum.
  8. Oneomous

Yardımlarınız için teşekkür ederim ilk olarak Test böyle çıktı zaten virüs olduğunu düşünmüyordum başka bir şey yapmam gerekli mi virüs var mı diye ?
  9. Oneomous

En iyi tarama şekli tam tarama mıdır ?
  10. Oneomous

Kullanmak için düşünmüyorum arada taratmak için düşünüyorum.
  11. Oneomous

Bilgisayarı taratıcam bakalım :D 1603309040 Kullanmak için düşünmüyorum arada taratmak için düşünüyorum.
  12. Oneomous

Uzun süredir Antivirüs programı kullanmıyorum veya tercih etmiyorum fakat ücretsiz en iyi hangisidir indirip taratmak istiyorum bilgisayarımı.
  13. Oneomous

Metin Belgesine nasıl şifre eklerim ?

En kötü winrarla winrarlarken şifrele.
  14. Oneomous

defender virüs olmayan bi dosyayı virüs algılıyor nasıl yapabilriim

Crackli değilse bunu yapıyorsa bence normal değil diğer türlü virüs olarak algıladığını söylemiyor mu defenderda karantinaya al veya izin ver gibi seçenek sunuyor o tarz bir şeyi vardır virüs programları kullanmadığım için bilemiyorum crackli değilse yapacağını sanmıyorum yapıyorsa devredışı...
  15. Oneomous

BTC Minning Hakkında

Yapıp yapmadığını biz bilemeyiz fakat format atsan iyi olabilir ve şöyle bir sebep olamaz sinirlendim hile açtım.Eğer oyuna sinirleniyorsan oynamamalısın.
  16. Oneomous

Kaspersky ile Tam Tarama Yaptım Ama Emin Değilim Hala Virüs Olabilir mi?

O zaman bir şey olmaz merak etme
  17. Oneomous

Kaspersky ile Tam Tarama Yaptım Ama Emin Değilim Hala Virüs Olabilir mi?

Büyük ihtimal yoktur ama belli olmaz ve windows 10u yüklediğiniz yer güvenilirse biçimlendiriliyor usb atarken virüs olsa bile sanmıyorum sıkıntı çıkakcağını
  18. Oneomous

Torrent PC'ye zararlımıdır?? Yavaşlatır'mı ??

Aynen kardeşim striptiz club videolarını göstersin
  19. Oneomous

Annene babana videolarını göstererek zararlı olmadığını iza etmelisin çözülecektir.
  20. Oneomous

Aileni senden iyi tanıyamam benim ailem ilk zamanlar başkalarının görüşleri yüzünden metin2 oyunu kötülendiği için izin vermiyorlardı zaten oynama isteğim yoktu.Oyunu oynarken gösterebilirsin abin vs varsa ona annene babana zararlı bir oyun olmadığını göstererek belirtebilirsin.İndirmek zorunda...
Top Bottom