kaspersky ücretli almayı düşünüyorum 1 yıllık premiumda en iyisi kasperky mı acabaKaspersky Security Cloud'u öneririm, ücretsiz ve etkili bir antivirüs. İndirme linkini de aşağıya bırakıyorum.
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
Ücretli sürümünü almanıza gerek yok, ücretsiz sürümü yeterli. İlla alacağım diyorsanız güzeldir, alabilirsiniz.kaspersky ücretli almayı düşünüyorum 1 yıllık premiumda en iyisi kasperky mı acaba
Bilgisayarı taratıcam bakalımKaspersky Security Cloud'u öneririm, ücretsiz ve etkili bir antivirüs. İndirme linkini de aşağıya bırakıyorum.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
Kullanmak için düşünmüyorum arada taratmak için düşünüyorum.comodo iyidir ben çok memnunum hiç bir zararı yok ben de kullanmıyordum kullanmaya başladım 1 senedir kullanıyorum
Kullanmak için düşünmüyorum arada taratmak için düşünüyorum.BitDefender, Kaspersky, Symantec gibi yazılımlar ücretli olarak iyi alternatiflerdir. Kaspersky'ı ise buradan almanızı öneririm:
Oyuncular için Kaspersky Plus | Özel Teklif | Kaspersky
Güvenliğinizi Hemen Yükseltin. Oyuncular için Yeni Güvenlik Planımız Kaspersky Plus’ı Keşfedin, Şimdi Sınırlı Süreli Özel Teklifle Kullanılabilir.www.kaspersky.com.tr
O zaman ücretsiz sürümü yeterli olacaktır.Kullanmak için düşünmüyorum arada taratmak için düşünüyorum.
Evet, bütün diskleri tarar.En iyi tarama şekli tam tarama mıdır ?
Evet, bütün diskleri tarar.
Yardımlarınız için teşekkür ederim ilk olarakO zaman ücretsiz sürümü yeterli olacaktır.
İsterseniz bir de Malwarebytes ile tarama yapın, bu tarama da temiz çıkarsa sisteminizde virüs olmadığını söyleyebiliriz.Yardımlarınız için teşekkür ederim ilk olarak
Alıntıyı görüntüle
Test böyle çıktı zaten virüs olduğunu düşünmüyordum başka bir şey yapmam gerekli mi virüs var mı diye ?