En iyi Antivirüs programı

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,511
Uzun süredir Antivirüs programı kullanmıyorum veya tercih etmiyorum fakat ücretsiz en iyi hangisidir indirip taratmak istiyorum bilgisayarımı.

Kaspersky Security Cloud'u öneririm, ücretsiz ve etkili bir antivirüs. İndirme linkini de aşağıya bırakıyorum.

comodo iyidir ben çok memnunum hiç bir zararı yok ben de kullanmıyordum kullanmaya başladım 1 senedir kullanıyorum

Kaspersky Security Cloud'u öneririm, ücretsiz ve etkili bir antivirüs. İndirme linkini de aşağıya bırakıyorum.
kaspersky ücretli almayı düşünüyorum 1 yıllık premiumda en iyisi kasperky mı acaba

Bilgisayarı taratıcam bakalım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

comodo iyidir ben çok memnunum hiç bir zararı yok ben de kullanmıyordum kullanmaya başladım 1 senedir kullanıyorum
Kullanmak için düşünmüyorum arada taratmak için düşünüyorum.

BitDefender, Kaspersky, Norton gibi yazılımlar ücretli olarak iyi alternatiflerdir. Kaspersky'ı ise buradan almanızı öneririm:

Evet, bütün diskleri tarar.
O zaman ücretsiz sürümü yeterli olacaktır.
Yardımlarınız için teşekkür ederim ilk olarak
1603311362982.png

Test böyle çıktı zaten virüs olduğunu düşünmüyordum başka bir şey yapmam gerekli mi virüs var mı diye ?

Yardımlarınız için teşekkür ederim ilk olarak
Alıntıyı görüntüle
Test böyle çıktı zaten virüs olduğunu düşünmüyordum başka bir şey yapmam gerekli mi virüs var mı diye ?
İsterseniz bir de Malwarebytes ile tarama yapın, bu tarama da temiz çıkarsa sisteminizde virüs olmadığını söyleyebiliriz.
Malwarebytes'ın linkini de şuraya bırakayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,580
Üyeler
184,330
Son üye
emresoydann
Geri