Neler Yeni

[YARDIM] PC De Virüs Var Mıdır?

of99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Eren Karadeniz
Yaklaşık 1 buçuk hafta önce bir hile programı indirdim kaspersky ve eset ile de tüm dosyaları taratıp ayrıca pc de tam tarama yaptım ve hiçbir zararlı yazılım çıkmadı bu gün malwarebytes indirip onda tarama yaptığımda ise indirdiğim programın içinde trojan olduğunu söyledi kaspersky ve eset in bulamadığını malwarebytes buldu gerçekten trojan varmıdır

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Yaklaşık 1 buçuk hafta önce bir hile programı indirdim kaspersky ve eset ile de tüm dosyaları taratıp ayrıca PC de tam tarama yaptım ve hiçbir zararlı yazılım çıkmadı bu gün malwarebytes indirip onda tarama yaptığımda ise indirdiğim programın içinde trojan olduğunu söyledi kaspersky ve eset in bulamadığını malwarebytes buldu gerçekten trojan varmıdır
Bulduğu dosyayı silin,neden olmasın hile programı indirmişsiniz.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Yaklaşık 1 buçuk hafta önce bir hile programı indirdim kaspersky ve eset ile de tüm dosyaları taratıp ayrıca PC de tam tarama yaptım ve hiçbir zararlı yazılım çıkmadı bu gün malwarebytes indirip onda tarama yaptığımda ise indirdiğim programın içinde trojan olduğunu söyledi kaspersky ve eset in bulamadığını malwarebytes buldu gerçekten trojan varmıdır
CS için mi indirdin hileyi yoksa başka bir şey için mi? Bir de CS için açtıysan adamsın arkandayım (y)

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
hile programı indirmişsin
bu tür programlarda trojan var
ben de office etkinleştirmeye çalışırken (korsan olarak) trojan bulaştı bilgisayara kaspersky ile sildim
sonra da korsana tövbe ettim :)

Olabilir. Malwarebytes yalan söylemez. Offline oyunda hile yaptığını varsayıp, seni kınıyorum.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

emrb

80+
Programların içindeki zararlı yazılımlar kodlar yazıldıktan sonra genelde taratılır çalışıp çalışmadığında dair.Bu taramayı yapan bazı siteler bu kodları belirli antivirüs programlarına bildirir.Bu şekilde zararlı kodlar depo edilir.Ancak ger antivirüs programında her kod bulunmaz.Kimisinde var kimisinde yoktur.Bir programın bulup diğerinin bulamama sebebi bundan olabilir.İndirdiğiniz programın içinde virüs bulaştıracak bir şey olmasa bile hile orijinal bir program için zararlı olarak görüldüğü için virüs sayılır.Virüs var fakat bilgisayara zarar vermeyip sadece kullandığınız hile programı aracılığı ile hile yaptığınız oyun/programa etki edebilir.Ama yine de bu tarz programları bulundurmamakta fayda var.İlerleyen zamanlarda başınızı ağırtabilir.Dönüşü/kurtuluşu olmayan yollara veri kayıplarına sebep olabilir.En iyisi kullanmamak olacaktır.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
HijackThis logunuzu paylaşınız. HijackThis sezgisel bir tespit ile sisteminizde bulunan iyicil ve kötücülleri gösterir, fakat kafanıza göre bir şey yapmamalısınız.

Top Bottom