Rennes
80+ Gold
Dahası
Hocam ders çalışarak ve oyun oynayarak bu düşünceyi kırabilirsin. Bir de sizin kasa ve PSU C4, değiştirin bence.
Ne yapabilirim peki ?Gta5 oynarsan "it" olursun düşüncesi saçma bir bakış açısı ilk önce onu düzeltmen gerekiyor
O konuya hiç girmeyelim benceHocam ders çalışarak ve oyun oynayarak bu düşünceyi kırabilirsin. Bir de sizin kasa ve PSU C4, değiştirin bence.
Hayırdır gorumda çok üstüne geldiler herhaldeNe yapabilirim peki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O konuya hiç girmeyelim bence
Arkadaşlar yadımm
Aileni senden iyi tanıyamam benim ailem ilk zamanlar başkalarının görüşleri yüzünden metin2 oyunu kötülendiği için izin vermiyorlardı zaten oynama isteğim yoktu.Oyunu oynarken gösterebilirsin abin vs varsa ona annene babana zararlı bir oyun olmadığını göstererek belirtebilirsin.İndirmek zorunda değilsin oyun videosunu göstersen olurNe yapabilirim peki ?
O konuya hiç girmeyelim bence
Not: abim yok maalesefAileni senden iyi tanıyamam benim ailem ilk zamanlar başkalarının görüşleri yüzünden metin2 oyunu kötülendiği için izin vermiyorlardı zaten oynama isteğim yoktu.Oyunu oynarken gösterebilirsin abin vs varsa ona annene babana zararlı bir oyun olmadığını göstererek belirtebilirsin.İndirmek zorunda değilsin oyun videosunu göstersen olur
CSGO'da terörist oluyorsunuz diye izin vermiyor olabilir hocam.Yeni bilgisayar aldım imzamda yazıyor, oyun yüklemek istiyorum ailem izin vermiyor oyuna para verilmez diyor..
Sizce torrent zararlımıdır ? (ne önerirsiniz) zararlı değilse bile PC yavaşlar'mı sizce ?
Not: World of tanks, Gta 5, Csgo, Fortnite, Ets 2 oyunlarım var ama babam Gta 5'i suç oyunu ilerde it olursun diye kesinlikle izin vermiyor, (csgo ve fortnite oynamamada kızıyor online diye sanırım)..)
Şimdiden teşekkürler
evetCSGO'da terörist oluyorsunuz diye izin vermiyor olabilir hocam.
Annene babana videolarını göstererek zararlı olmadığını iza etmelisin çözülecektir.Oyun indirdim zaten (epic games'den) oyunu sakladım, sildi sanıyorlar..
Not: abim yok maalesef
Videoları gösterirse daha kötü Oyunda kucak dansı falan bile var.Annene babana videolarını göstererek zararlı olmadığını iza etmelisin çözülecektir.
Aynen kardeşim striptiz club videolarını göstersinVideoları gösterirse daha kötü Oyunda kucak dansı falan bile var.
Babamı ikna ettim gta5'e, araba çalmayacağım, suç işlemeyeceğim dedim oda: oyna dediAnnene babana videolarını göstererek zararlı olmadığını iza etmelisin çözülecektir.
Aman haaAynen kardeşim striptiz club videolarını göstersin
suç oyunu ilerde it olursun ne yaYeni bilgisayar aldım imzamda yazıyor, oyun yüklemek istiyorum ailem izin vermiyor oyuna para verilmez diyor..
Sizce torrent zararlımıdır ? (ne önerirsiniz) zararlı değilse bile PC yavaşlar'mı sizce ?
Not: World of tanks, Gta 5, Csgo, Fortnite, Ets 2 oyunlarım var ama babam Gta 5'i suç oyunu ilerde it olursun diye kesinlikle izin vermiyor, (csgo ve fortnite oynamamada kızıyor online diye sanırım)..)
Şimdiden teşekkürler