robin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,852
Çukur izleyince mafya savaşına katılıyorlar mı? bunu anne babana sor.Evet izliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka 1050 nasıl Cyberpunk'ı kaldırsın?
Çukur izleyince mafya savaşına katılıyorlar mı? bunu anne babana sor.Evet izliyor
pc yi değil interneti yorar, diğer kullanıcılar işkence çekerPeki PC'mi yavaşlatırmı ?
1050 ti ryzen 3 1300x var sistemimde low veya normal de oynatır rahatÇukur izleyince mafya savaşına katılıyorlar mı? bunu anne babana sor.
Dalga geçmiyorsun deyilmi ? Resim sandım sanki..
dalga denizde olur aslanDalga geçmiyorsun deyilmi ? Resim sandım sanki..
ya hiç bilmiyosan youtube dan istediğin oyunu yaz adam nasıl yapıyosa sende öyle yap en basitindenTorrent'ten ücretsiz bir şekilde indiricem o zaman![]()
Eski laptobumla çok yapıyordum zaten, biliyorum..ya hiç bilmiyosan youtube dan istediğin oyunu yaz adam nasıl yapıyosa sende öyle yap en basitinden
normal steam oyunu başka siteden indiriyomuş gibi düşün sadece steam aracılığıyla değil crack dosyasıyla açıyosun dosyalar aynı niye yavaşlatsın yavaşlatsa benim bilgisayar ölmüştü 50 60 tane oyun varEski laptobumla çok yapıyordum zaten, biliyorum..
PC'yavaşlamaz deyilmi ?
Torrent PC yavaşlatırmı sorum bu ??
Peki pc'ye zara verirmi ?normal steam oyunu başka siteden indiriyomuş gibi düşün sadece steam aracılığıyla değil crack dosyasıyla açıyosun dosyalar aynı niye yavaşlatsın yavaşlatsa benim bilgisayar ölmüştü 50 60 tane oyun var
Peki PC'ye zara verirmi ?
Yani ??