Neler Yeni

Torrent PC'ye zararlımıdır?? Yavaşlatır'mı ??

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Minecraft oyna suç yok. 😂😂

Adolf Hitler

80+ Bronze
küçükken bikaç denemem olmuştu birkez indirme yaptıktan sonra 1 saat internetin hızı yükselmiyor düşükte kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bu arada GTA 5 de helal parada kazanılıyor baban bunu biliomu
Zaten ikna ettim babamı, hırsızlık yapmicam helal kazancam paramı dedim kabul etti.. ;):ROFLMAO::D :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,011
İsim
.
Pc toplayıpta gta 5 oynamamak hata olur zaten

Sen yine dikkat et kendine babana haram para kazanırken yakalanma seni ALLAHINA kavuşturur he bide polismiş zaten öfff

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ciddiyim öyle maalesef, yasak gta 5
Banada eskiden GTA sa yasaktı

Yeni bilgisayar aldım imzamda yazıyor, oyun yüklemek istiyorum ailem izin vermiyor oyuna para verilmez diyor..
Sizce torrent zararlımıdır ? (ne önerirsiniz) zararlı değilse bile PC yavaşlar'mı sizce ?
Not: World of tanks, Gta 5, Csgo, Fortnite, Ets 2 oyunlarım var ama babam Gta 5'i suç oyunu ilerde it olursun diye kesinlikle izin vermiyor, (csgo ve fortnite oynamamada kızıyor online diye sanırım)..)
Şimdiden teşekkürler
Oyunda suç islemiyorken babanı çağır baba bak araba sürüyorum falan de

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Babamı ikna ettim gta5'e, araba çalmayacağım, suç işlemeyeceğim dedim oda: oyna dedi :D

Aman haa :ROFLMAO:
benim babamda polis fakat nedense bir sıkıntı yaşamadım hatta ben 12 yaşına gelince kendisi bana ininal kart bile aldı işte alışveriş yaparsın diye bende gidip oyuna veriyorum babam sorarsada harcadım bitti diyorum ama gidip ona baba bana para ver ben oyun alıcam demiyorum sen fazla şanssızmışsın kanka :)

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni bilgisayar aldım imzamda yazıyor, oyun yüklemek istiyorum ailem izin vermiyor oyuna para verilmez diyor..
Sizce torrent zararlımıdır ? (ne önerirsiniz) zararlı değilse bile PC yavaşlar'mı sizce ?
Not: World of tanks, Gta 5, Csgo, Fortnite, Ets 2 oyunlarım var ama babam Gta 5'i suç oyunu ilerde it olursun diye kesinlikle izin vermiyor, (csgo ve fortnite oynamamada kızıyor online diye sanırım)..)
Şimdiden teşekkürler
O zaman sokak köpekleri eskiden GTA 5 oynayan insanlarmış.

Def2easy59

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Emir yiğit galata
Torrent virüslü değil ama indireceğin dosyalar virüslü olabilir yüksek ihtimal

Adolf Hitler

80+ Bronze

RmzDayi

80+ Silver
torrent zararlı değildir, emek HIRSIZLIĞI dır

Adolf Hitler

80+ Bronze

VitoScaletta

80+ Gold
norton kaspersky gibi programların ücretli versiyonuyla tarattım virüs çıkmadı
torrent oyunlarım :

knk bunlar sadece ufacık bir kısmı yeni oyunlar gelince gta 6 ac valhalla watch dogs legıon cyberpunk 2077 falan sen bide o zaman gör şuan oyunların hepsini atmaya erindim bunlar sadece bir kısmı :D

Top Bottom