Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
Minecraft oyna suç yok.
Zaten ikna ettim babamı, hırsızlık yapmicam helal kazancam paramı dedim kabul etti..küçükken bikaç denemem olmuştu birkez indirme yaptıktan sonra 1 saat internetin hızı yükselmiyor düşükte kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ha bu arada GTA 5 de helal parada kazanılıyor baban bunu biliomu
domuz etinini yerken görürse yine sorun çıkarMinecraft oyna suç yok.
Banada eskiden GTA sa yasaktıCiddiyim öyle maalesef, yasak gta 5
Oyunda suç islemiyorken babanı çağır baba bak araba sürüyorum falan deYeni bilgisayar aldım imzamda yazıyor, oyun yüklemek istiyorum ailem izin vermiyor oyuna para verilmez diyor..
Sizce torrent zararlımıdır ? (ne önerirsiniz) zararlı değilse bile PC yavaşlar'mı sizce ?
Not: World of tanks, Gta 5, Csgo, Fortnite, Ets 2 oyunlarım var ama babam Gta 5'i suç oyunu ilerde it olursun diye kesinlikle izin vermiyor, (csgo ve fortnite oynamamada kızıyor online diye sanırım)..)
Şimdiden teşekkürler
benim babamda polis fakat nedense bir sıkıntı yaşamadım hatta ben 12 yaşına gelince kendisi bana ininal kart bile aldı işte alışveriş yaparsın diye bende gidip oyuna veriyorum babam sorarsada harcadım bitti diyorum ama gidip ona baba bana para ver ben oyun alıcam demiyorum sen fazla şanssızmışsın kankaBabamı ikna ettim gta5'e, araba çalmayacağım, suç işlemeyeceğim dedim oda: oyna dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aman haa
O zaman sokak köpekleri eskiden GTA 5 oynayan insanlarmış.Yeni bilgisayar aldım imzamda yazıyor, oyun yüklemek istiyorum ailem izin vermiyor oyuna para verilmez diyor..
Sizce torrent zararlımıdır ? (ne önerirsiniz) zararlı değilse bile PC yavaşlar'mı sizce ?
Not: World of tanks, Gta 5, Csgo, Fortnite, Ets 2 oyunlarım var ama babam Gta 5'i suç oyunu ilerde it olursun diye kesinlikle izin vermiyor, (csgo ve fortnite oynamamada kızıyor online diye sanırım)..)
Şimdiden teşekkürler
Evet izliyorAnne baban televizyon izliyormu?
Peki pc'mi yavaşlatırmı ?torrent zararlı değildir, emek HIRSIZLIĞI dır